Göztepe'den ilanlı tepki

Göztepeli taraftarlar İzmir'de stat sorununun şu ana kadar çözülmemesine büyük bir tepki gösterdi. Taraftarlar billboardlara, "Her şeyimiz tam 35, stadımız eksik" ilanı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 00:50
Göztepe’den ilanlı tepki

İÇİNDEKİLER

Göztepe ve İzmir takımlarının kanayan yarası stadyum problemine yeni sezonda da çözüm bulunamadı. Şampiyon Göztepe'nin taraftarları bu duruma tepkilerini şehrin dört bir yanında verdikleri billboard ilanlarıyla gösterdi. Göztepe'ye Hizmet Derneği stadyum eksikliğine dikkat çekmek için İzmir'in dört bir yanındaki billboardlara, "Her şeyimiz Tam 35, stadımız eksik" ilanı verdi. Göztepe için yapılacağı açıklanan stadyumun inşaatının bir türlü başlamaması, şehirdeki Alsancak Stadı'nın kapanması ve Atatürk Stadı'nın bakımda olması taraftarı çıldırttı.

YÖNETİM SESSİZ KALDI
Göztepe taraftar gruplarından Göztepe'ye Hizmet Derneği stat probleminin bir an önce çözülmesi için yetkilileri göreve çağırdı. Daha önce de twitter'dan Göztepe Stadı'nı istiyor etiketleri ile tepkilerini dile getiren taraftarlar kulüp yetkililerine bugüne kadar bir açıklama yapmalarından dolayı da büyük tepki gösteriyor.