Onur-Hurma krizinde 3. raunt

Hacıosmanoğlu, Onur'u yeniden kampa çağırınca Hurma istifa edip dün sabah Türkiye'ye döndü . Ancak akşam 21.00 sıralarında Üsküp'e geri geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2015 Güncelleme 30 Temmuz 2015, 00:18
Onur-Hurma krizinde 3. raunt

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da önceki gün Makedonya'da patlak veren büyük kriz, sportif direktör Süleyman Hurma'nın istifasıyla devam etti. Rabotnicki ile bugün yapılacak maç için kampta bulunan Bordo-Mavililer'de Hurma ile tartışma yaşayan kaptan Onur Kıvrak'a kadro dışı kaldığı tebliğ edilmişti. Bunun üzerine İstanbul'a dönen milli kaleciyi havalimanında yüzlerce taraftar karşılamış ve Hurma aleyhine tezahüratlar yapılmıştı. Bunun üzerine olaya el koyan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur'u aradı ve yeniden Makedonya'daki kampa dönmesini istedi. Yaşanan bu gelişme üzerine çok sinirlenen Süleyman Hurma ise yönetime istifasını sundu. İstanbul'a dönen Hurma, "Doğru olanı Trabzonspor için yaptığımı düşünüyorum. Hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım" deyip istifa etti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, İstanbul'da görüştüğü ve ikna ettiği Süleyman Hurma ile akşam saat 21.00 sıralarında Üsküp'e geldi.

ŞOTA İSTİFA İDDİALARINI YALANLADI
Ali Uzunay, "Süleyman Hurma görevinin başındadır. İstifa olayı doğru değil. Bir anlaşmazlık yaşandı bu sorunu aşacağız. Kendisiyle Makedonya'ya geldik. Kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek" diye konuştu. Hurma'nın sabah saatlerindeki şok istifasının ardından teknik direktör Şota Arveladze'nin, görevi bıraktığı öne sürüldü. Ancak Gürcü hoca, Rabotnicki maçı için düzenlenen basın toplantısına bunu yalanladı.