Her şeyi denedik demeliyiz

Basın toplantısı düzenleyen Pereira, "Shakhtar maçı sonrasında birbirimizin gözlerinin içine bakıp 'Elimizden geleni yaptık, her şeyi denedik, gururluyuz' diyebilmeliyiz" ifadesini kullandı. "Shakhtar çok iyi bir takım ama mükemmel değiller. Rakibimizden çok kendi takımıma bakmayı tercih ederim. Kendi kimliğimizi düşünürüm."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2015 Güncelleme 27 Temmuz 2015, 02:02
Her şeyi denedik demeliyiz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Esprilerin ve kahkahaların havada uçuştuğu toplantıda Pereira basın mensuplarının sorularına samimi cevaplar verdi. İşte Pereira'nın konuşmaları: Mücadeleci olmak, karakterli olmak çok önemli. Ben sahada karakterimi yansıtan, gurur duyacağım bir takım görmek istiyorum. Bu maç sonu biz soyunma odasına girdiğimize, birbirimize baktığımızda, 'Biz her şeyi yaptık' diyebilmek istiyoruz. Bunlar taktikten teknikten daha önemli şeyler... Ben takımımla taraftarlarımızla gurur duymak istiyorum. 'Hücum etti, baskı yaptı, her şeyi yaptı' dedirtmek istiyorum bu takımla ilgili. Lucescu'yla daha önce çok karşı karşıya geldik. O da beni çok iyi tanıyor ancak bugün futbolda bu seviyede artık takımların gizli yanları kalmadı... Biz rakibimizi iyi tanıyoruz. Güçlü bir takım. Ama asla mükemmel değiller. Onların da iyi ve kötü yanları var.

FUTBOLUMUZLA TARAFTARIN DESTEĞİNİ HAK EDECEĞİZ
"Tecrübemin bana kattığı bir nokta var. Biz önce kendi kalitemize inanmalıyız. Kimliğimiz bizim kazanmaya giden yolumuz olacaktır. Ben hep kendi takımıma odaklanarak işimi yaptım. Rakibimizden çok kendi takımıma bakmayı tercih ederim. Kendi kimliğimizi düşünürüm. Bundan sonra da böyle olacak. Biz oyunumuzla taraftarımızın desteğini hakedeceğiz. Biz iyi oynarsak, hücum oynarsak onlar da bize destek olacaktır."

YEDEK KULÜBESİNDE HER ZAMAN BİR GOLÜM VAR!
"BİZ sıcak insanlarız. Maça da bu şekilde hazırlanırız. Hafta boyunca maçı düşünüyorum. Ben de onlarla birlikte oynamalıyım diye düşünüyorum. Bu yüzden maçları duygusal bir şekilde yaşıyoruz. Dikkat ederseniz benim yedek kulübesinde her zaman bir golüm var! Sanal olacak ama her zaman bu hareketleri yapacağım. Kadroyu oyuncularıma bile söylemedim. Şu anda söylersem doğru olmaz. Oyuncularıma söyledikten sonra basına söyleyebilirim."

PEREİRA'YA 47'NCİ YAŞ SÜRPRİZİ
Fenerbahçe'de artık geleneksel hale gelen doğum günü kutlamalarından biri daha gerçekleştirildi. Dün 47 yaşına giren Portekizli teknik adam Vitor Pereira'ya doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Doğum günü pastasının ilk dilimini kaptan Volkan Demirel hocasına ikram etti. Herkes pastadan yedikten sonra Portekizli teknik adam tüm futbolcularına teşekkür etti ve hepsinin elini sıktı. Doğum günü kutlamasının ardından Fenerbahçeli futbolcular yeni Shakhtar Donetsk maçı hazırlıkları için sahaya çıktılar.