Yıldırım'dan Galatasaray'a: Asıl gömü Riva'da!

Transferle ilgili "Gömü mü buldunuz?" sorusuna yanıt veren Az izYıldırım, "3. köprü ile 3. havaalanı arasında gömü var, isteyen gidip bulur" diyerek Riva ile ilgili imada bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2015 Güncelleme 26 Temmuz 2015, 01:13
Yıldırım’dan Galatasaray’a: Asıl gömü Riva’da!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olağan divan kurulu toplantısında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Yapılan transferler sonrası sıkça dile getirilen, "Fenerbahçe gömü mü buldu?" sorusuna yanıt veren Yıldırım, "Mahmut Uslu'nun başka bir kulüp için kullandığı bir söz dönüp bize ulaştı. Fenerbahçe gömü bulmadı ama gömü bulmak isteyenlere tavsiyem var; 3. köprü ile 3. hava alanı arasında 50 kilometre fark var. Hem sağında hem solunda her tarafta gömü var, isteyen gidip bulabilir oradan. Biz Fenerbahçe'nin kaynaklarını kullanıyoruz. Son bir ay içinde 52 milyon Euro nakit ödeme yaptık" diye konuştu. Yıldırım bu sözlere Galatasaray'ın sahip olduğu Riva arazisine göndermede bulundu. Başkan Yıldırım, stat ve formayla ilgili sponsorluk konusunda çalışma yapıldığını belir- terek, "Yakında bazı gelişmeler olabilir" dedi.

AZİZ YILDIRIM'IN KARA SİNEKLE İMTİHANI!
Başkan Aziz Yıldırım'ın dünkü divan kurulunda konuşma yaptığı sırada çok ilginç bir olay yaşandı. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıda içeriye giren bir kara sinek Yıldırım'a zor anlar yaşattı. Konuşması sırasında sürekli yüzüne konan sineği kovmak için büyük çaba harcayan Yıldırım'ın objektiflere takılan görüntüleri sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

ATAMAN'A ÜSTÜ KAPALI SUÇLAMA!
Yıldırım, kulüp takım çalıştıran antrenörlerin, milli takımda da görev yapmalarına tepki göstererek, "Oyuncuların beyni yıkanıyor. Buna karşıyız. Yakında bununla ilgili gerekenleri yapacağız" dedi.