Devletimizin arkasındayız

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük "Hükümetimiz , kahraman ordumuz, kahraman polis teşkilatımız, emniyet güçlerimiz halkın huzurunu bozmaya çalışanların hakkından gelecektir" dedi..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2015 Güncelleme 26 Temmuz 2015, 00:52
Devletimizin arkasındayız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, dünkü Divan Kurulu toplantısında günmede ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçük, son günlerde Türkiye'de aniden baş gösteren şer odaklarının demokrasiyi, halkın huzurunu ve refahını bozmak için elinden geleni yaptığını anlatarak, şunları kaydetti:

BİZ SİYASETLE UĞRAŞMIYORUZ AMA...
"Hükümetimiz, kahraman ordumuz, kahraman polis teşkilatımız, emniyet güçlerimiz bunların hakkından tabii ki gelmeye başlamıştır ve gelecektir de. Bizim Fenerbahçe olarak var olabilmemiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığıyla mümkündür. Ülkemizde demokrasi olmalı, ülkemizde insanların fikirleri varsa konuşmalı. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü bozan her kim olursa olsun, buna karşı gelmelidir. Biz siyasetle uğraşmıyoruz ancak Fenerbahçe'nin geleceği bakımından da camiamızı ve bizi çok yakından ilgilendiren ve derinden üzen olaylarla karşı karşıyayız. İnşallah kısa zamanda bu şer odakları hak ettikleri cezayı alırlar. Ülkemiz yakın tarihe kadar olduğu gibi demokratik şekilde huzur içinde yaşamaya devam eder."

ÜLKER REKLAM İLE DESTEK VERECEK
F.BAHÇE Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu
, Ülker firmasının erkek basketbol takımı ile sponsorluk anlaşma- sının bittiğini ancak Ülker'in erkek basketbol takımına 2 yıl boyunca göğüs reklamı verecek desteğinin süreceğini açıkladı.

FENER'İN BORCU 285 MİLYON TL
divan Kurulu toplantısında kulübün toplam borcunun 285 milyon 625 bin 69 lira olduğu, buna ortaklıklardan olan alacaklar ve borçlar ile eski ve yeni yöneticilere olan borçların dahil olmadığı ifade edildi. İlk 6 aylık dönemde 115 milyon 635 bin 142 lira gelir, 130 milyon 930 bin 853 lira da gider oluştuğu bildirildi.