Bunun adı rezalet

Galatasaray'ın geçen sezon Dortmund ile oynadığı maçta büyük olaylar çıkaran gurbetçiler dün yine sahne aldı. Maçı iki kez durduran hakem, olayların büyümesi sonrasında 34. dakikada takımları soyunma odasına gönderdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2015 Güncelleme 26 Temmuz 2015, 01:52
Bunun adı rezalet

İÇİNDEKİLER

YENİ sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'ın dün Serie A ekibi Udinese ile oynadığı maçta büyük bir skandal yaşandı... Maça büyük ilgi gösteren gurbetçi taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle karşılaşma 34. dakikada tatil edildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu büyük önem verdiği maça takımını Eray, Sabri, Koray, Hakan, Telles, Selçuk, Hamit, Yasin, Sinan, Podolski ve Burak 11'iyle başlattı. Fakat ilk düdükten kısa bir süre sonra Galatasaray'ın savunduğu kale arkasında bulunan gurbetçi taraftarlar sahaya ses bombası atmaya başladı. Bunun üzerine maçın hakemi futbolcuları orta noktada toplattı ve oyunu durdurdu. Yapılan anonsun ardından maç yeniden başladı fakat taraftarların ses bombası yağmuru durmadı. Bunun üzerine hakem ikinci kez oyunu durdurdu. Galatasaraylı futbolcular tribüne gidip taraftarlara uyarıda bulundu.

MEŞALELERDEN ERAY DA OLUMSUZ ETKİLENDİ
MAÇIN 34. dakikasında ise olaylar iyice büyüdü. Taraftarlar ses bombasıyla birlikte ellerinde bulunan meşaleleri de sahaya atmaya başladı. Meşalelerden Galatasaray kalecisi Eray'ın da olumsuz etkilenmesi sonrasında hakem iki takım oyuncularını soyunma odasına gönderdi. Yapılan görüşmelerin ardından stat hoparlörlerinden maçın tatil edildiği duyuruldu.