"Gereksiz sevgi gösterisi zarar veriyor"

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Selçuk İnan, Udinese ile oynanan hazırlık karşılaşmasının yaşanan olaylar sebebiyle iptal edilmesini değerlendirdi. İnan, "Gereksiz sevgi gösterisi herkese zarar veriyor. Bize de zarar verdi" dedi.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 25 Temmuz 2015, 23:04
Gereksiz sevgi gösterisi zarar veriyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Velden kasabasında sürdüren sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibi Udinese ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Wörthersee Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 34. dakikasında Galatasaray'ın koruduğu kale arkasında bulunan bir grup sarı-kırmızılı taraftar, sahaya patlayıcı madde attı. Atılan patlayıcı maddelerin ardından takımlar soyunma odasına girdi. Ardından maçın hakemi mücadeleyi iptal etti.

"BİZE ZARAR VERDİ"
Yaşanmaması gereken olaylar yaşadıklarını ifade eden kaptan Selçuk İnan, "Çok üzgünüz. Birkaç kişinin yapmış olduğu bir yanlış herkese mal etmek doğru olmaz. Bütün taraftarlara mal edilemez. Biz böyle insanlar değiliz. Artık yurt dışında insanlar bu tür olayları gördüğü zaman genelleme yapıyorlar, 'Türkler böyle' diye. Biz öyle insanlar değiliz. Aslında biz eğlenen, mutlu olan insanlarız. Buraya gelip, çayımızı, kahvemizi alıp sadece bunun zevkini yaşamak doğru olsa gerek. Birkaç arkadaşın yapmış olduğu gereksiz sevgi gösterisi herkese zarar veriyor. Bize zarar verdi, biz buraya hazırlanmaya geldik. Hazırlık maçımız vardı ve yarım kaldı. Zaten rakip takımın hocası da güvenli olmadığı için maça çıkmak istemedi. Bu aslında gülünç bir durum. Bunlardan dersler çıkarmalıyız. Bunu yapan arkadaşlara uyarı da haddime değil ama onlardan bir ricam; futbol güzel bir oyun. İnşallah bundan sonra böyle olaylar yaşanmayacak. Bundan yeterince dilimizde yandı dedi.