Şimdi sıra Mario Gomez

Tosic, Beck, Quaresma ve Rhodolfo'nun ardından Kartal, Mario Gomez'i de bitirme aşamasına geldi. Yönetici Erdal Torunoğulları İtalya'da pusuda bekliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2015 Güncelleme 24 Temmuz 2015, 01:37
Şimdi sıra Mario Gomez

İÇİNDEKİLER

Tosic, Beck, Quaresma ve Rhodolfo'nun ardından Beşiktaş, bir yıldız futbolcuyu daha bitirme noktasına getirdi.. Bir süredir Mario Gomez'i kadrosuna katmak için çaba harcayan Siyah-Beyazlılar, Alman oyuncu ile görüşmeleri sıklaştırdı. Son olarak yaklaşık 4 milyon euro yıllık ücret karşılığında sözlü anlaşmaya varan yönetim, son detaylar üzerinde çalışıyor. Transferin tamamlanmasındaki engel ise Fiorentina ile Gomez arasındaki mali sorun olarak gözüyor. İtalyan ekibinden alacaklarına karşılık bonservisini talep eden Gomez henüz istediğini elde edemedi. Menajeri aracalığı ile Fiorentina ile görüşmeye devam eden Alman futbolcu, bonservisini alması halinde Beşiktaş'a imza atacak. İtalya'ya giderek bu durumu yakından takip eden Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'den gelecek haberi bekliyor.

"BAŞKANIM BEN GEREKEN YANITLARI VERECEĞİM"
Gomez'in Fiorentina ile el sıkışması sonrası transferi tamamlamaya çalışacak olan Torunoğulları, birkaç gün daha İtalya'da kalacak. Beşiktaş cephesinden Gomez ile ilgili bir açıklama da Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'den geldi: "Kendisiyle bir sıkıntı yok. Kulübüyle halledilmesi gereken birtakım prosedürler var. Ancak bunlar da aşılmayacak şeyler değil. Arkadaşlarımız bunlar için mesai harcıyor. Çözülmeyecek sıkıntılar olsa bu kadar uğraşılmazdı"