Podolski fırtına gibi!

Celta Vigo maçında penaltı yaptırıp 1 gol atan, ayrıca rakip futbolcuyla kavga eden Podolski dünkü idmanda da Burak'la tartışma yaşadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2015 Güncelleme 24 Temmuz 2015, 01:13
Podolski fırtına gibi!

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da Lukas Podolski rüzgarı esmeye başladı... Galatasaray'ın Arsenal'den transfer ettiği Alman futbolcu hem olumlu hem de olumsuz anlamda takımda damgasını vuruyor. Geçtiğimiz gün Celta Vigo ile oynanan hazırlık maçında Sarı- Kırmızılı formayı ilk kez sırtına geçiren Poldi yaptırdığı penaltı ve attığı golle ne kadar etkili bir isim olduğunu gösterdi. Fakat Alman yıldızın maç sırasında rakip futbolcu ile yaşadığı yumruklaşmaya varan tartışma da tehlike sinyali oldu. Podolski özellikle Köln yıllarında da rakip futbolcular ve taraftarlarla yaşadığı problemlerle sık sık gündeme gelmişti. Bu olay sıcaklığını korurken dün yapılan idmanda da istenmeyen bir gelişme yaşandı. Podolski ile Burak arasında tartışma çıktı.

SNEIJDER'İ DE ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER!
Podolskı kendisine pas vermeyen Burak'a sert tepki gösterdi. Burak ortamı yumuşatmaya çalışsa da Podolski'nin takım arkadaşının elini itmesi dikkat çekti. Dünkü idmanın agresif isimlerinden birisi de Sneijder'di... Hollandalı yıldız idari menajer yardımcısı Mert Çetin'e, "Gazetecilere söyle, benim hakkımda konuşmayı bıraksınlar. Hepsine söyle. Kilom ve kontratım hakkında yazmayı kessinler" dedi.

SOSYAL MEDYADAN 'SORUN YOK' DEDİ
LUKAS Podolski idmanda Burak'la yaşadığı gerilimin ardından Twitter'dan açıklama yaptı. Alman yıldız, "İdman maçını kaybettiğimiz için sinirliydim. Burak'la aramızda hiçbir problem yok" dedi.