Taraftarı özledim

Stadı gezen Quaresma, "Vodafone Arena ile değişecek tek şey, kzaanacağımız kupalar olacak. Portekiz'de de Beşiktaş taraftarının harik aolduğunu anlattım. Beşiktaş'ın futbol geleneğini ve taraftarların arma aşkını çok özledim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2015 Güncelleme 23 Temmuz 2015, 01:15
Taraftarı özledim

İÇİNDEKİLER

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Ricardo Quaresma, havalimanındaki karşılama nedeniyle taraftarlara teşekkür ederek, "Beşiktaş'ta oynayacak olmak benim için büyük mutluluk. Beşiktaş taraftarıyla aramızdaki bağı herkes biliyor. Burada olmaktan dolayı çok keyifliyim. Havalimanına geldiğimde çok yoğun duygular yaşadım. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Onların bu coşkusuna nasıl karşılık vereceğimi düşünüyorum. Önemli olan takım için mücadele etmek. Kaç gol attığım ya da asist yaptığım önemli değil. Önemli olan şampiyonluk. Buraya gelme sebeplerimden en büyüğü taraftardı. Onların sevgisi burada olmamda önemli rol oynadı. Başkan ve yönetimin bana gösterdiği ilgi karar vermemde başrolü oynadı. Yeni bir sayfa açıyorum. Vodafone Arena ile değişecek tek şey, kazanacağımız kupalar olacak. Yeni stadımızda daha çok mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

RICARDO QUARESMA'NIN MALİYETİ AÇIKLANDI
Beşiktaş, Ricardo Quaresma transferini resmen açıkladı. Borsaya yapılan bildirime göre siyah-beyazlılar, Porto'ya 1.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Öte yandan 2+1 yıllık sözleşme imzalanan Portekizli oyuncuya, 2 sezon için 3 milyon 368 bin euro garanti ücret ödenecek. Quaresma'nın, opsiyonun devreye girmesi durumunda, 3. sezonunda alacağı ücret ise, 1 milyon 768 bin euro olacak.