Kıran kırana Robben pazarlığı

Müthiş pazarlık yeteneğiyle Van Persie transferini bitiren Giuliano Terraneo dün Almanya'da Arjen Robben için görüşmelere resmen start verdi... B.Münih yönetimi ile bir araya gelen Terraneo , bugün de Guardiola'nın gözden çıkardığı Hollandalı yıldızın menajeri ile görüşme yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2015 Güncelleme 23 Temmuz 2015, 01:49
Kıran kırana Robben pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Arjen Robben heyecanı yaşanıyor... Başta Robin Van Persie ve Luis Nani gibi süper starları kadrosuna katmasına rağmen transferde durmayan Sarı-Lacivertliler dün de Robben için çok önemli bir adım attı. Sportif direktör Giuliano Terraneo, Almanya'ya gitti ve uzun süredir gündemde olan Hollandalı futbolcu için Bayern Münih'le masaya oturdu. Yapılan görüşmede Terraneo'nun Fenerbahçe'nin bu transfer için çok iştahlı olduğunu vurguladığı ve bonservis bedeli olarak 12 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu belirlendi. Alman yetkililerin ise teknik direktör Pep Guardiola'nın gözden çıkardığı Robben için yapılan tekliften memnuniyet duyduğu fakat Hollandalı oyuncu ve menajeri ile yapılacak görüşmenin ardından kesin kararın verileceğini ilettiği öğrenildi.

ROBBEN'İN 'EVET' DEME İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK
SAKAT olduğu gerekçesiyle Bayern Münih'in kamp kadrosunda kendisine yer bulamayan Robben'in Fenerbahçe'nin ilgisine nasıl bir yaklaşımda bulunacağı da merak konusu... Fakat hem Van Persie'nin transferi hem de Dirk Kuyt ve Pierre Van Hooijdonk gibi isimlerin daha önce Sarı- Lacivertli formayı giymesinden dolayı Robben'in Fenerbahçe'ye evet deme ihtimali yüksek görülüyor. Terrenao'nun bugün yıldız futbolcunun menajeriyle bir araya geleceği ve transferde durumun netleşeceği ifade edildi.