Burak küsmesin diye Mario Gomez'i almadılar

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime, "Eğer Gomez veya ayarında bir forvet alırsak Burak yedek kalır. Bu da takım içinde büyük huzursuzluk yaratır" dediği ortaya çıktı. Genç çalıştırıcı işte bu nedenle, menajerinin "Hemen size getiririm" dediği Gomez için, "Fiyatı 9 milyon Euro, çok pahalı " diye konuştu. Fakat şimdi Beşiktaş, Alman forveti 'bedavaya' bitiriyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2015 Güncelleme 20 Temmuz 2015, 02:01
Burak küsmesin diye Mario Gomez’i almadılar

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmaları ağır bir şekilde sürdüren Galatasaray'da son günlerde en çok dile getirilen şey 'takım içi denge'... Hem teknik direktör Hamza Hamzaoğlu hem de transferden sorumlu yönetici Cüneyt Tanman basın mensuplarına sık sık bu vurguyu yapıyor. Özellikle sosyal medyada herkes, "Nedir bu takım içi dengeler" diye birbirine sorarken, TAKVİM merak edilen yanıtı veriyor... Hamzaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yönetimle yaptığı zirvede, "Eğer Mario Gomez veya onun ayarında bir forvet transfer edersek Burak yedek kalır. Podolski ve Sneijder'in olduğu bir takımla çift forvet oynamak mümkün değil. Eğer Burak yedek kalırsa Selçuk da olumsuz etkilenir. Bu da takımda huzursuzluk çıkarır" ifadesini kullandığı öğrenildi. Genç hoca işte bu nedenle, menajerinin "Transferi hemen bitiririm" dediği Mario Gomez için kamuoyuna olumsuz açıklamalar yaptı.

5 MİLYON EURO DEĞİL, 3 MİLYONA 'EVET' DEDİ!
HAMZAOĞLU, "Fiorentina 9 milyon Euro istiyor, Gomez de 5 milyon Euro. Bu şartlarda transfer olmaz" ifadesini kullanmıştı. Fakat kısa süre önce Alman golcü için devreye giren Beşiktaş, Fiorentina'dan bonservisi 'bedavaya' olmak üzere... Üstelik Gomez'le de Hamzaoğlu'nun söylediği gibi 5 milyon Euro'ya değil, 3 milyon Euro'ya anlışıldı. Kısacası Galatasaray, sırf Burak Yılmaz küsmesin diye, Mario Gomez'in transferinden bilerek vazgeçti.