10 gün içinde hazır olacak

Fenerbahçe yıldızları kadrosuna katsa da 3. ön eleme turunda rakibi Shakhtar'a göre ciddi idman eksiği var. Van Persie, Nani ve bir çok yıldız hazır değil. Pereira 10 gün boyunca hızlandırılmış program uygulayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2015 Güncelleme 18 Temmuz 2015, 01:14
10 gün içinde hazır olacak

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile eşleşen Fenerbahçe, bu önemli randevu öncesinde rakibinden çok kendi durumunu düşünüyor.

Sezonu 25 Haziran'da açan ancak milli oyuncularla birlikte birçok yeni transferi Topuk Yaylası'nda kampa alan Fenerbahçe Teknik Dirktörü Vitor Pereira, 28 Temmuz'da Şükrü Saracoğlu'nda oynayacağı maça kadar takımı hazır hale getirmeye çalışacak. Portekizli teknik adamın, başta Nani ve Van Persie olmak üzere birçok oyuncusunu kondisyon olarak hasır hale getermeye çalışacağı gibi yeni kurulan takımın kurgusunu ve oyun sistemini de tam anlamışla belirginleştirmeye çalışacak. Takımdaki uyum sorunu hazırlık maçlarında doğal olarak ortaya çıkarken, büyük umutlar beklenen Luis Nani'nin tam olarak hazır olmadağı da dikkatlerden kaçmamıştı.

PERSİE'NİN HEM AÇIĞINI KAPATACAK HEM DE LİDER OLACAK
EN çok idman açığı olan isim ise takıma en son katılan Robin Van Persie. Hollandalı yıldızın geçtiğimiz sezonun son bölümünü de sakat olarak geçirdiğini dikkate alırsak ciddi bir maç eksiği de bulunuyor. 10 günlük süre zarfında Van Persie, hem olabilecek maksimum güce ulaştırılmaya çalışılacak hem de takımın liderliğine soyundurulacak. Tüm bunların üstüne savunmanın göbeğinde Alves ile Kjaer'in uyumunun da arttırılması gerekiyor. Kısacası Pereira zamana karşı yarışacak!