Van Persie'yi alıp gelecek

Sadakat bonusu konusunda M.United ile yaşanan sorun nedeniyle dün soluğu İngiltere'de alan Giuliano Terraneo, Van Persie'yle birlikte İstanbul'a gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2015 Güncelleme 08 Temmuz 2015, 11:12
Van Persie’yi alıp gelecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe artık Robin Van Persie için günleri değil saatleri sayıyor!.. Hollandalı futbolcu ve Manchester United ile her konuda anlaşan Sarı- Lacivertliller aradaki ufak pürüzü çözmek için dün önemli bir adım attı. Yurt dışına her çıktığında transfer bombasını patlatan sportif direktör Giuliano Terraneo dün Londra'ya gitti. Uçakta görüntülenen Terrane dün hemen Van Persie ve Manchester United kulübü ile masaya oturdu. İtalyan yönetici 'sadakat bonusu' konusundaki problemi çözme konusunda önemli yol katetti. Manchester United'ta 1 sezon daha forma giymesi durumunda 14 milyon Euro bonus alacak olan Hollandalı yıldız, bu parayı kaybetmek istemiyor. Önceki gün teknik direktör Louis Van Gaal'in "Şimdi git, sana 7 milyon Euro verelim" teklifini düşünen Van Persie, Terraneo ile yaptığı görüşme sonrası 'evet' dedi. Terraneo bugün ise Mahchester United ile yazışmaları tamamayacak ve yılın transferini resmiyete dökecek. İngiltere'den müjdeli haber bekleyen Fenerbahçe yönetiminin bugün akşam saatlerinde KAP'a görüşmelere başlandığına dair bildirimi yapacağı ifade ediliyor.



TARAFTARLAR AÇIKLAMAYI BEKLİYOR

Gıulıano Terraneo'nun yarın akşam saatlerinde ise Robin Van Persie ile birlikte İstanbul'a geleceği öğrenildi. Günlerdir Hollandalı yıldızın transferini büyük bir heyecan içinde bekleyen Fenerbahçeli taraftarların birkez daha Sabiha Gökçen'e akın etmesi bekleniyor. Nani'nin gelişinde havalimanını dolduran taraftarların Van Persie'ye çok daha görkemli bir karşılama yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe yönetimi, Nani'de olduğu gibi Van Persie için de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda imza töreni düzenleyecek. Taraftarlar şimdiden sosyal medyada imza töreni için organize olmaya başladı. Hollandalı yıldızın imzası için Şükrü Saracoğlu'na 20 binin üzerinde taraftarın gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.