Güneş açıkladı: 1 golcü 2 stoper

Beşiktaş Teknik Direktörü 1 golcü, 2 stoper almak için çalıştıklarını söyledi. Şenol Güneş alacakları santrforla ilgili, "Golcülüğünün yanı sıra hava hakimiyeti de olmalı" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2015 Güncelleme 08 Temmuz 2015, 00:47
Güneş açıkladı: 1 golcü 2 stoper

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Almanya kampında transferin şifrelerini verdi. Tecrübeli hoca kaleci transferi düşünmediklerini söyleyerek, "1 ya da 2 stoperle birlikte Demba Ba'nın yerine kaliteli bir golcü alacağız. Veli Kavlak'ın durumuna göre belki de orta sahaya 1 oyuncu daha alabiliriz" dedi. Güneş, Quaresma'nın gündemlerinde olmadığını ifade eedrek, "Aradığımız santrfor hem golcü olmalı, hem hava hakimiyeti yüksek olmalı, hem de top saklama özelliği olmalı" dedi.

ERSAN YENİ TRANSFER
Güneş; Sosa, Gökhan
ve Tolgay'ın gitmesi gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını vurgulayarak, "Bu düşünce oyuncularımızda da yok. Franco ve Milosevic'le ilgili duruma göre karar verilebilir" diye konuştu. Ersan'la ilgili espri yapan Güneş, "Onun durumu farklı. Çin'e gitti onu oradan aldık. Yeni transfer sayabilirsiniz. Saçı başı da değişti, samuray gibi oldu" ifadesini kullandı. Mustafa, Cenk ve Ömer'in farklı yönleri olduğunu belirten Güneş, "Hiçbiri istediğimiz gibi değil" dedi. Güneş, Beşiktaş'ın başarısı için ne gerekiyorsa yapacağını sözlerine ekledi.