Meşaleyi yakın Van Persie yakın

M.United'da 1 yıl daha kalması durumunda 14 milyon Euro sadakat bonusu alacak olan golcü futbolcu dün Van Gaal ile görüştü. Hollandalı teknik adam, "Şimdi git, 7 milyon Euro veririz" diyerek transferin yolunu açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2015 Güncelleme 07 Temmuz 2015, 00:24
Meşaleyi yakın Van Persie yakın

İÇİNDEKİLER

VE büyük bomba patlıyor... Transferde fırtına gibi esen ve şu ana kadar Fernandao, Şener, Kjaer, Abdoulaye Ba, Fabiano, Josef ve Nani'yi renklerine bağlayan Fenerbahçe, Robin Van Persie transferinde de mutlu sona çok ama çok yakın... Hollandalı futbolcu ile anlaşan hatta ön protokol bile imzalayan, bonservis konusunda Manchester United ile de el sıkışan Sarı-Lacivertliler artık önünde kalan tek pürüzün giderilmesini bekliyor... Robin Van Persie, Manchester United ile yaptığı sözleşmeye konan özel maddeye göre, 1 sezon daha İngiliz kulübünde kalısa 'sadakat bonusu' olarak 15 milyon Euro kazanacak. Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bu bonusu kaybetmek istemeyen Hollandalı futbolcu dün Manchester United'ın tesislerine gitti ve teknik direktör Louis Van Gaal ile bir araya geldi.

FENERBAHÇE BUGÜN ONU 'KAP'ABİLİR!
YAPILAN görüşmede Hollandalı hocanın, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Senin geleceğin için de Türkiye çok iyi bir seçenek. Eğer şimdi gidersen sadakat bonusu olarak 7 milyon Euro ödemeye hazırız" ifadesi kullandı ve transferin önünü sonuna kadar açtı. Van Persie'nin ardından menajeriyle bir araya geldiği ve durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Teklife çok sıcak bakan golcü futbolcunun bugün Fenerbahçe tarafından KAP'a bildirilmesi bekleniyor.