Kıran kırana Huntelaar

Sneijder faktörüyle Huntelaar'ı ikna eden Galatasaray, Schalke'nin yüksek bonservis isteği ve golcü futbolcunun menajerinin talepleri ile uğraşıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim bu nedenle 'bekle-gör' taktiğini izliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2015 Güncelleme 07 Temmuz 2015, 00:00
Kıran kırana Huntelaar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin transfer bombalarına sadece Lukas Podolski ile yanıt verebilen Galatasaray, Klaas Jan Huntelaar için bastırıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim transferin mali şartları oldukça ağır olmasına rağmen tüm şartları seferber etmiş durumda. Fenerbahçe'nin Van Persie hamlesine karşılık Huntelaar'ı bitirerek taraftarlarını mutlu etmek isteyen Galatasaray yönetimi, golcü futbolcu ile büyük oranda anlaşmış durumda. Şu anda Sneijder ile tatil yapan Huntelaar 'evet' demesine rağmen halen transferin önünde engeller var. Schalke kulübü, sözleşmesi 1 yıl sonra sona erecek olmasına rağmen bonservis bedeli olarak 7.5 milyon Euro'da diretiyor. Galatasaray ise ısrarla pazarlık yapmayı sürdürüyor.

EN FAZLA 5 MİLYON EURO VERMEK İSTİYORLAR
PODOLSKI'nin bonservisini Arsenal'den 2.5 milyon Euro'ya alan Sarı-Kırmızılılar, Huntelaar için 5 milyon Euro'dan fazla ödemek istemiyor. Fakat Schalke'nin de indirime gitmeye niyeti yok. Ayrıca Hollandalı futbolcunun menajerinin de istekleri Galatasaray yönetimini zorluyor. Sarı-Kırmızılı yönetim de bu nedenle görüşmeleri ağırdan alıyor ve "bekle-gör" taktiğini izliyor.