41 kere maşallah Arda Barça'da

Arda 5 yıllığına Barcelona'da... Dünyanın 1 numaralı takımı olan Barça'ya transfer olan milli oyuncumuz, Messi, Neymar ve Suarez gibi büyük yıldızlarla aynı takımda forma giyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2015 Güncelleme 07 Temmuz 2015, 00:33
41 kere maşallah Arda Barça’da

İÇİNDEKİLER

BİR rüya gerçek oldu... Milli oyuncumuz Arda Turan artık Barcelona'da formasını terletecek. Milli oyuncumuz, İspanyol deviyle 5 yıllığına anlaştı. Barça, Arda için Atletico Madrid'e 41 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamada, 18 Temmuz'da yapılacak kulüp başkanlığı seçimlerine kadar yönetimde bulunan idari kurulun, dün yaptığı olağanüstü toplantı sonrasında Arda Turan'ın transferine oybirliğiyle onay verdiği belirtildi. Açıklamada, Barcelona Kulübü İdari Kurulu'nun şu anda bonservis bedelinin yüzde 10'unu Atletico Madrid kulübüne ödeyeceği, geri kalan kısmın ise yeni kulüp başkanı tarafından 20 Temmuz tarihinden itibaren 24 saatlik süre zarfında yapılacağı kaydedildi.

OCAK AYINA KADAR BARÇA'DA FORMA GİYEMEYECEK!
AÇIKLAMADA Arda Turan'ın transferi için görüşmelerin birkaç ay önce başlandığı, Atletico Madrid ve futbolcu ile tam anlaşma sağlandığı bildirildi. İdari Kurul'un da gerek teknik gerekse ekonomi komisyonlarının raporlarını inceledikten sonra Arda'nın transferine onay verdiği kaydedildi. Bayrampaşa'da yetişen Arda Turan artık dünyaca ünlü yıldızlarla aynı takımda mücadele edecek. Transfer ile ilgili bir başka önemli detay ise Barcelona'nın UEFA'dan transfer yasağı olduğu için Arda, Ocak ayına kadar Barça'da forma giyemeyecek.