Luis Nani krallar gibi karşılandı

Portekizli yıldız, İstanbul'a ayak bastı, ortalık karnaval yeri gibi oldu. Nani, "Bu taraftar önünde kendimi göstermek istiyorum. Elimden gelen en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2015 Güncelleme 06 Temmuz 2015, 01:31
Luis Nani krallar gibi karşılandı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani dün İstanbul'a ayak bastı ortalık bir anda karıştı! Sarı-Lacivertli taraftarlar, yıldız oyuncu Sabiha Gökçen'e iner inmez onunla bir araya gelmek için ezilmeyi bile göze aldı. Dün gece 23.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Nani ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Saat 20.00'da geleceği açıklanan Nani'yi taşıyan uçak önce 22:00'ye ardından 23:00'e rötar yaptı. Buna rağmen Nani için havaalanına akın eden taraftarlar, Portekizli oyuncuyu uzun süre bekledi. Pasaport kontrolünden geçen Nani'nin dışarı çıkmasıyla birlikte taraftarlar büyük tezahürat yaptı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun da karşılayanlar arasında olduğu Nani, havaalanında kendisine ulaşabilen görevliler ve taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Portekizli yıldız oyuncu Sabiha Gökçen'den ayrılmak için aracına haret ettiğinde taraftarlar ezilme tehlikesi yaşadı.

KENDİMİ AİLEMİN İÇİNDEYMİŞ GİBİ HİSSEDECEĞİM
NANI ayağının tozuyla ilk açıklamasını da yaptı. Portekizli yıldız, "Burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum. Benim için buraya gelen taraftarı gördüm çok mutlu oldum. Bu taraftar önünde kendimi göstermek istiyorum. Elimden gelen en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi. Tecrübeli futbolcu, "Meireles ve Alves gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla oynayacağım. Kendimi ailemin içindeymiş gibi hissedeceğim" diye konuştu.

ÖNCE İMZA SONRA KAMP
Bu sabah sağlık kontrolünden geçirilecek olan Portekizli yıldız, daha sonra kendisini Fenerbahçeli yapacak olan sözleşmeyi imza atacak. Nani, imza töreni sonrası Düzce Topuk Yaylası Tesislerine hareket edecek.