Çaylar bizden goller Poldi'den

F.Bahçe dünya yıldızı Nani'yi bitirirken G.Saray geçen sezon Itner'de sadece 1 gol atan Lukas Podolski'yi transfer etti. Başkan Dursun Özbek imza töreninde çay ikram edilen Alman yıldıza, "Çaylar bizden goller Podolski'den" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2015 Güncelleme 05 Temmuz 2015, 00:28
Çaylar bizden goller Poldi’den

İÇİNDEKİLER

VE Lukas Podolski resmen Galatasaray'da ... Yönetimin daha önce anlaşma sağladığı Alman futbolcu Türk Telekom Arena'da 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Podolski'nin imza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman da katıldı. Podolski imza töreninde geçen senelerde de Galatasaray'dan teklif aldığını söyleyerek, "Bu yaz bana karşı ilgi daha fazlaydı. Ailem ve ben daha sıcak hissettik. Görüşmeler oldu ve anlaştık. Çok mutluyum. Galatasaray şampiyon ve kupanın sahibi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Benim hedefim şampiyonluğu ve kupayı korumak. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak. G.Saray'ı normalde de takip ediyordum. Tribünler her zaman dolu. Bana çok büyük destek verdiler. İnsanların bu ilgisi beni heyecanlandırdı. Takımın vizyonu buraya gelmemde etkiliydi" dedi.

KUPA KAZANMAK KARAKTERİMİ ASLA DEĞİŞTİRMEDİ
Kariyerinde çok kupa olduğunu belirten Podolski, "Dünya Kupası da bunun içinde. Kupalar önemli ama karakterim hiç değişmedi. Futbola hep aç olamalısınız. Çok çalışıp kazanma azminizi sürdürmelisiniz" diye konuştu. Sneijder gibi üst düzey oyuncularla oynayacağı için mutlu olduğunu vurgulayan Podolski, "Diğer takım arkadaşlarım da kaliteli. Bir an önce çalışmalara
başlamak istiyorum" diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Podolski'nin transferinden çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Taraftarımızın beklentisini karşıladığımız için mutluyuz. Transfer dönemi uzun ve çalışmalarımız sürüyor. Zamanı gelince duyuracağız" dedi. Cüneyt Tanman ise Podolski'ye 2011'den beri ilgi duyduklarını vurgulayarak, "Takıma katkısı çok büyük olacaktır" ifadesini kullandı.