Nani'den sonra Van Persie'yi de KAPıyor!

Nani yarın İstanbul'a geliyor... Hollandalı yıldız, Robin Van Persie'nin de 1-2 gün içinde KAP'a açıklanması bekleniyor... Hem Manchester United hem de Persie'nin Fenerbahçe'nin müthiş teklifi karşısında kaçacak bir yeri kalmadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2015 Güncelleme 04 Temmuz 2015, 01:18
Nani’den sonra Van Persie’yi de KAPıyor!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda önce Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı, ardından da lig şampiyonluğu ünvanını Galatasaray'ın elinden almayı hedefleyen Fenerbahçe, belki de tarihinin en güçlü kadrosunu kurmak üzere... Nani ile transfer görüşmelerinin başladığını KAP'a bildiren Fenerbahçe, yarın Portekizli yıldızı İstanbul'a getirtip sağlık konrtrolünden geçirtecek. Ama Sarı-Lacivertli ekibin asıl bombası bundan sonra gelecek. Manchester United'ın Hollandalı golcüsü Robin Van Persie'nin de birkaç gün içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor. Bu transferde Fenerbahçe çok büyük adımlar atmış durumda. Fenerbahçe yönetimi, yıllığı 4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme, 5 milyon imza parası, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı finale kalınması durumunda ektra bonuslar, ligde belli bir gol barajını geçmesi durumunda yine bonuslar vs... Ayrıca Manchester United'a da 6 ile 7 milyon Euro civarında bonservis ücreti de ödenecek.

FORMA VE KOMBİNE BİLET SATIŞLARI PATLAYACAK...
ROBIN Van Persie'ye yapılan teklif o kardar cazip Hollandalı futbolcunun adeta kaçacak bir yeri kalmadı. Hollandalı futbolcunun menajeri de geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş ve Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmüştü. O görüşme de olumlu sonuçlar alınmıştı. Nani ile birlikte Robin Van Persie'nin transferlerini hem kombine biletlere hem de forma satışlarına ciddi katkı yapacağı da hesaplanıyor. Bilet ve forma satışıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda Fenerbahçe maliyetin bir bölümünü çıkarmış olacak.

TAKVİM NE DİYORSA O!
Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı takımınb aşına getireceğini açıklamasıyla birlikte Takvim, Portekizli etknik adamın 1. tercihi olduğunu yazmıştı. O Nani yarın İstanbual 'geliyor. Nani'den önce de Kjaer'i ilk duyuran yine Takvim olmuştu



Transfer sezonunun tartışması yıldızı olan Fenerbahçe'de şimdiye kadarki en önemli transfer kuşkusuz bonservisi Manchester United'da olan Portekizli yıldız Nani olarak gözüküyor. Yarın sağlık kontrolünhden geçmek için İstanbul'a gelmesi beklenen Nani'nin F.Bahçe'ye transferini ilk Takvim yazdı. 10 Haziran'da duyurduğumuz transfer ile ilgili gelişmeler daha sonrasında yine an be an sayfalarımızdaydı. Vitor Pereiara'nın İsmail Kartal'ın yerine teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte gazeteniz Takvim "Pereira geldi çetesi yolda" başlığını kullanmış ve Pereira'nın transfer etmek istediği ilk ismin Nani olduğunu açıklamıştı. Aynı şekilde Nani'nin transferindeki mali detaylar da Takvim'de yer aldı. Takvim, yine Nani transferinde olduğu gibi Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in tranfserini de okurlarına ilk duyuran gazete olmuştu. Kjaer bu haberenden birkaç gün sonra İstanbul'a gelerek imzayı atmıştı.