Souza & Fabiano & Ba bombası

Sarı-Lacivertliler, transferde adeta 5. vitese taktı. Fenerbahçe, Porto'nun 26 yaşındaki Brezilyalı kalecisi Fabiano'yu ve stoper Abdoulaye Ba'yı 1 yıllığına kiraladı. Kanarya yine de durmadı. Sao Paulo'da forma giyen Josef de Souza transferi de bitmek üzere... Brezilya kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada transfer doğrulandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2015 Güncelleme 03 Temmuz 2015, 09:55
Souza & Fabiano & Ba bombası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor... Sarı-Lacivertliler, yaptığı flaş transferlerin ardından dün iki ismi daha açıkladı. Porto'nun 26 yaşındaki Brezilyalı kalecisi Fabiano ve yine bonservisi Porto'da olan stoper Abdoulaye Ba ile 1 yıllığına anlaşma sağladı. Daha önce Sarı-Lacivertli yönetim yaptığı açıklamada her mevkide alternatifli bir kadro kuracaklarını açıklamıştı. Bunun üzerine transferler de ardı ardına patladı. Kaleci Volkan Demirel'e alternatif olarak alınan Fabiano sürpriz transfer olarak yorumlandı. İki futbolcunun da satın alma opsiyonuyla transfer edildiği de Fenerbahçe kulübü tarafından açıklandı. Öte yandan Sarı-Lacivertliler orta sahaya da takviye yapmak üzere. Kanarya, Sao Paulo forması giyen Josef de Souza ile anlaşmak üzere. Brezilyalı futbolcunun kulübü de bu transfer gelişmesini doğruladı.


8 MİLYON EURO ÜCRET KARŞILIĞINDA SATILACAK
BREZİLYA Ligi, takımlarından Sao Paulo, orta saha oyuncuları Josef de Souza'nın transferi konusunda Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı. Kulübün sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "SaoPauloFC" isimli hesabından yapılan açıklamada, "8 milyon Euro karşılığında transferi hakkında Fenerbahçe ile görüşülen Souza, ligin 10. haftasında oynanacak Atletico Paranaense maçının kadrosuna alınmamıştır" ifadesi kullanıldı.