Van Persie ile sıcak temas

Fenerbahçe, Hollandalı süper star Van Persie'nin menajeri Kees Vos ile gizli bir zirve yaptı. Önceki gün Wyndham Otel'e yerleşen Hollandalı menajer ile bir araya gelen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Van Persie'ye yıllık 4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 00:42
Van Persie ile sıcak temas

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Van Persie'nin menajeri Kees Vos ile dün İstanbul'da gizlice bir zirve gerçekleştirdi. Vos'un önceki gün gizlice İstanbul'a geldiği ve Kalamış'ta Wyndham Otel'e yerleştiği ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli yöneticiler Van Persie'nin menajeri ile kaldığı otelde bir görüşme yaptı ve akşam da Vos'u boğazda yemeğe götürdü. Vos'un boğazın büyülü atmosferinden fotoğrafları Van Persie ile paylaştığı belirlendi.

5 MİLYON DA İMZA PARASI
Fenerbahçe
'nin Hollandalı yıldıza yıllık 4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve 5 milyon Euro da imza parası vermeye hazır olduğu belirtildi. Van Persie'nin Manchester United ile düzgün bir şekilde ayrılmak istediği ve İngiliz kulübünün bonservisinde kolaylık sağlayacağı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı ikna etmek için büyük uğraş verdiği öğrenildi.

DİRK KUYT DA DEVREYE GİRDİ
Sarı-Lacivertliler
'in Van Persie gibi dünyaca ünrlü bir yıldıza F.Bahçe forması giydermek için sabırsızlandıklarını hollandalı oyuncuya ilettikleri belirtildi. Menajer Kees Vos'un da Fenerbahçe'nin teklifinden çok etkilendiği öğrenildi. Şu ana kadar Van Persie'yle en çok ilgilenen takımın F.Bahçe olduğunu belirten Hollandalı menajerin de gönlünün Sarı-Lacivertli kulüpten yana olduğu ortaya çıktı. F.Bahçe, Hollandalı yıldızın vereceği cevabı beklemeye başladı. Bir yandan da Kuyt'ın Van Persie'ye İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi anlattığı belirlendi.