Nani harika oyuncu

Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının karşısına geçen Diago Ribas, transferi an meselesi olan Nani hakkındaki bir soruya, "Nani'yi kişisel olarak tanımıyorum ama harka bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Neler olacak göreceğiz" cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 00:18
Nani harika oyuncu

İÇİNDEKİLER

YENİ sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalard bulundu.

HARİKA OYUNCLAR KATILDI..
Yeni teknik direktörü ile aynı dili konuşmanın önemli olduğunun altını çizen Diego, "Ama sahada alınacak sonuçlar konuşmaktan daha önemli" ifadesini kullandı. Harika oyuncuların takıma katıldığını söyleyen Diego, "Bize çok yardımcı olacaklar. Yeni oyunculara ihtiyacımız vardı çünkü kaliteli oyuncular takımdan ayrıldı. Yeni gelen oyuncular takımı daha ileriye taşıyacaktır" dedi. Takıma transferi an meselesi olan nani ile ilgili bir soruya da cevap veren Brezilyalı futbolcu, "Nani'yi kişisel olarak tanımıyorim ama harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'de böyle büyük oyunculara kapılar açıktır. Bakalım neler olacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM
Kendisine bazı transfer tekliflerinin geldiğini ancak bunların hiçbirisiyle ilgilenmediğini söyleyen Diego, "Tamamen Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Bu sezon şampiyonluk istiyorum" dedi.