Fener'den Arda'ya yılın teklifi

FIFA'dan ceza alan Katalan kulübüne gitmesi durumunda Ocak ayına kadar futbol oynayamayacak olan Arda Turan'la görüşen Başkan Aziz Yıldırım gündeme bomba gibi düşecek bir teklif yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 01:27
Fener’den Arda’ya yılın teklifi

İÇİNDEKİLER

Sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'ten ayrılma kararı alan Arda Turan'ın hangi Avrupa devine transfer olacağı merak konusu... İspanyol basını milli futbolcunun Barcelona ile anlaştığını yazarken, İngilizler de 'Manchester United veya Chelsea' diyor. Herkes yarın yapılması beklenen resmi açıklamaya dikkatini vermişken, Arda Turan bir anda Türkiye'de de transfer gündemine girdi. El Mundo Deportivo gazetesi, yıldız futbolcunun Barcelona'ya gitmesi durumunda yolunun yeniden Türkiye'ye düşebileceğini yazdı. Haberde, Katalan kulübünün FIFA'dan aldığı cezadan dolayı yeni transferlerin ocak ayına kadar forma giyemeyeceğine dikkat çekildi ve "Arda kiralık olarak Galatasaray'a gidebilir" dedi. Fakat alınan bilgilere göre milli futbolcu için şu anda devrede olan tek Türk kulübü bulunuyor. O kulüp de Galatasaray değil Fenerbahçe!

"HEMEN YANIT VERME... 1 HAFTA DÜŞÜN"

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok yakın olduğu Arda Turan'la telefonda görüştüğü ve "Eğer Barcelona'ya gideceksen gel 1 yıl Fenerbahçe'de kiralık olarak oyna. Sana 5 milyon Euro da para verelim. Teklife hemen yanıt verme. 1 hafta düşün" ifadesini kullandığı öğrenildi. Daha önce Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını açıklayan Arda Turan'ın Fenerbahçe'nin teklifine ne yanıt vereceği merak konusu.

TAKVİM ÖZEL