Ve Podolski Galatasaray'da

G.Saray yönetimi, Podolski'nin ardından Arsenal'le de 3.5 milyon Euro'ya anlaştı... Üç yıllık teklife 'evet' diyen Alman futboulcu dün sürpriz bir şekilde GSTV'ye çıktı ve üslü kapalı olarak müjdeyi verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2015 Güncelleme 01 Temmuz 2015, 01:27
Ve Podolski Galatasaray’da

İÇİNDEKİLER

Ve Lucas Podolski en sonunda Aslan oldu... Galatasaray yönetimi uzun süredir peşinde olduğu Alman forvetin transferinde mutlu sona ulaştı. Ağır kaldığı için eleştirilen Dursun Özbek yönetimi böylece yeni sezon öncesi ilk bombayı patlatmış oldu. Geçtiğimiz günlerde Podolski ile anlaşma sağlayan Galatasaray, Arsenal ile pazarlıklarını sürdürüyordu. Uzun süren görüşmelerin ardından İngiliz kulübü, 3.5 milyon Euro'luk teklife 'evet' dedi. Şu anda ailesiyle Antalya'da tatilde olan Poldi'nin de Galatasaray'la 3.2 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Transferi bitiren yönetim dün büyük bir sürprize imza attı ve GSTV'de Podolski ile yapılan röportaj yayınlandı. Alman forvet, GSTV muhabirine üstü kapalı olarak transfer müjdesini verdi.

BUGÜN KAP BİLDİRİMİ YAPILMASI BEKLENİYOR
Transferi için tarafların görüşme halinde olduğunu ifade eden 30 yaşındaki Podolski, "Galatasaray'da olmayı çok isterim, umarım olur. Taraftarı çok iyi. İnanılmaz bir taraftar. Sosyal medyadan bana büyük ilgi gösteriyorlar" diye konuşu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray yönetiminin bugün KAP bildirimi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarlar da dört gözle resmi açıklamayı bekliyor.