Huntelaar çalımı!

Sarı-Lacivertli yöneticiler dün Almanya'da hem Huntelaar hem de Luiz Adriano için bir görüşme yaptı... Eğer G.Saray'ın istediği Huntelaar alınırsa Fenerbahçe, Cimbom'a yılın çalımını atacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2015 Güncelleme 30 Haziran 2015, 08:46
Huntelaar çalımı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Huntelaar için dün şok bir girişimde bulundu. Luiz Adriano transferi için Almanya'da bulunan ve Shakthar'lı yıldızın menajeri ile Almanya'da bir toplantı gerçekleştiren Sarı-Lacivertli yöneticiler, Sarı-Kırmızılı yönetimin ikna etmeye çalıştığı Huntelaar için de Schalke ile bir görüşme yaptı. Adriano'nun transferinin gerçekleşmeme ihtimali üzerine Huntelaar'ı da listesine alan Fenerbahçeli yöneticiler Hollandalı yıldız için Kuyt'ı devreye soktular.

7 MİLYON EURO BONSERVİS
Başkan Aziz Yıldırım'ın Huntelaar'ı çok beğendiği ve geçtiğimiz yıllarda da transfer etmek için yoğun uğraştığı vurgulanırken, Ardriano'nun transferinin gerçekleşmemesi durumunda Fenerbahçe'nin Galatasaray'a büyük bir çalım atabileceği vurgulandı. Hollandalı oyuncu için Schalke'nin 7 milyon Euro bonservis ücreti istediği Fenerbahçe'nin bu parayı ödemeye sıcak baktığı da sızan haberler arasında.

10-15 GÜNDE SONUÇLANACAK
Adriano'nun Fenerbahçe'den yıllık 4.5 milyon Euro istediği ve Fenerbahçe'nin bu rakamı çok bulduğu pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin teknik direktör Pereira'nın isteği doğrultusunda yeni transferleri 10-15 gün içinde sonuçlandırması bekleniyor. Fenerbahçe Yönetimi bu nedenle bir bölgeye alınacak oyuncu için bir kaç alternatif ile eş zamanlı görüşmeler yapıp maliyetleri düşürmeyi hedefliyor.