Son hedef Hernanes

Fenerbahçe yönetimi transferde dur durak bilmiyor. Orta alana takviye yapmak için kolları sıvayan Sarı-Lacivertliler, Inter ve Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Hernanes'e göz dikti ve pazarlıklara ehmen başlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2015 Güncelleme 29 Haziran 2015, 00:06
Son hedef Hernanes

İÇİNDEKİLER

Transferde bomba üstüne bomba patlatan Fenerbahçe durmak bilmiyor!.. Teknik direktörü Vitor Pereira'nın orta alana çok önemli bir yıldız takviyesi istemesi üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetim, uzun süredir Inter'li Guarin ile temas halindeydi.

MASAYA OTURULDU
Fenerbahçe
, İtalyan devinden bir yıldıza daha kanca attı... Bu futbolcu Anderson Hernanes de Carvalho Viana Lima... Yani bilinen ismiyle Hernanes... Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu ile temasa geçen yönetim pazarlıklara hemen başladı.

12 MİLYON EURO ÖNERİLECEK
Sarı-Lacivertliler'in 2013-2014 sezonunu devre arasında Lazio'dan Inter'e 18 milyon Euro'ya transfer olan Hernanes için 12 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Sambacı'ya da da yıllık 4 milyon Euro'luk teklif sunacağı belirtiliyor.

LİSTEDE İKİ İSİM DAHA VAR
Guarin
için temaslarını sürdüren Fenerbahçe yönetim, Kolombiyalı yıldızın menajerinden yanıt bekliyor. Tottenham Hotspur formasını giyen Paulinho'yu da alternatifler arasında tutan Sarı-Lacivertliler orta alana mutlaka dünya çapında bir futbolcu almayı hedefliyor.