Fener'den Avrupa seferi

İnter'e Guarin için 8 milyon Euro bonservis ücreti öneren F.Bahçe yıldız oyuncuya da yıllık 3.5 milyon Euro teklif etti. Terraneo Guarin'den sonra İngiltere'ye geçip Van Persie işini bitirecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2015 Güncelleme 27 Haziran 2015, 01:02
Fener’den Avrupa seferi

İÇİNDEKİLER

İtalya, Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'yu konuşuyor... Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızlarla temasta olduğunu söyleyen İtalyan Mediaset kanalı Terraneo'nun Guarin transferi için İtalya'da olduğunu belirtti. Geçen hafta Monaco'dan Geoffrey Kondogbia'yı transfer eden, Imbula veya Galatasaray'dan Melo'yu transfer etmek isteyen Milano ekibinin, Guarin ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İTALYA'DAN İNGİLTERE'YE
Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo
'nun İnter'e Guarin için resmi teklif yaptığı vurgulanırken Sarı-Laciviertliler'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu için 8 milyon Euro bonservis teklif ettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin Guarin'e de yıllık 3.5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. 28 yaşındaki Guarin'in sözleşmesinin 2017 yılına kadar sürdüğü ancak İnter'in hocası Mancini'nin Guarin'in satışına onay verdiği belirlendi.
Sportif Direktör Terraneo'nun Guarin transferini bitirdikten sonra rotayı İngiltere'ye çevirmesi bekleniyor.

VAN PERSİE'DEN İLK MESAJ!
Fenerbahçe'nin Van Persie transferini sonuçlandırmya çalışacağı ve Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu transferle bizzat ilgilendiği ifade edildi. Hollandalı oyuncuyla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, Van Persie dün Manchester United'tan ayrılacağının mesajını verdi. Van Persie "Artık bana karşı olan eleştirileri görebiliyorum. 10 gol attım ve Rooney'in arkasında en golcü isim benin. İnsanlar bu sayıyı kabul edemiyor. Diğer üst düzey takımlarda en azından 25 ya da üstü gol atan oyuncular var. Bu sorumluluğu gerçekten alıyorum. Ama ailemin mutluluğunu da düşünmeliyim"