Van Persie'ye rüya teklif

Fenerbahçe, M.United'a 6 milyon Euro bonservis, Van Persie'ye yıllığı 4.5 milyondan 3 yıllık sözleşme ve 5 milyon Euro da imza parası teklif etti. Bu müthiş teklif karşısında imza artık an meselesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2015 Güncelleme 26 Haziran 2015, 00:50
Van Persie’ye rüya teklif

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarına dün start veren Fenerbahçe'de transfer taarruzu tüm hızıyla devam ediyor. Simon Kajer, Şener Özbayraklı ve Fernandao ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe forvet hattı için imzalarda gün sayıyor. Sarı-Lacivertli kulübün peşinde olduğu Robin Van Persie için hem bu futbolcuya hem da kulübü Manchester United'a yapılan teklifin ayrıntıları yavaş yavaş belli oluyor! Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcuya yıllığı 4,5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme ile 5 milyon Euro imza parası teklif etti. Van Persie'nin bonservisini elinde bulunduran Manchester United'a ise 6 milyon Euro teklif edildi. Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu bu tekliften sonra Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'ye imzasının an meselesi olduğu ifade ediliyor. Van Persie'ye vatandaşı Kuyt'ın Fenerbahçe ile ilgili bilgiler verdiği ve kendisini iknaya çalıştığı bildirildi. Takım arkadaşı Nani'nin de imza atmak üzere olması Van Persie'nin imzasını kolaylaştırıyor.

VAN PERSIE'NİN MALİYETİ SNEİJDER'İ BİLE SOLLADI...
VAN Persie'nin maliyeti bu haliyle Galatasaraylı Wesley Sneijder'i bile bir hayli geçecek. Galatasaray, Sneijder için yıllık 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme ile birlikte 5 milyon Euro imza parası ödemişti. Sarı-Lacivertli kulüp Van Persie'ye her yıl için 1 milyon Euro fazladan ücret edeyeceği gibi, Manchester United'a da 6 milyon Euro bonservis ödeyecek. Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin transferiyle rüya takımı gercekleştirme adına dev bir adım gerçekleştirmiş olacak.