Huntelaar Aslan gibi

Alman kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi olan Hollandalı golcü için G.Saray 5 milyon Euro bonservis önerdi. Schalke 7 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata satmak istemiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2015 Güncelleme 26 Haziran 2015, 00:47
Huntelaar Aslan gibi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transfer bütçesinin büyük bir bölümünü Huntelaar transferine ayırdı ve Alman kulübünün kapısını çaldı. Sportif Direktör Cüneyt Tanman "Huntelaar ve Podolski geniş transfer listemizde yer alıyor" dedi. Galatasaray'ın Schalke ile bir yıl daha sözleşmesi olan Hollandalı yıldız ile her konuda anlaştığı belirlendi. Sneijder'in bu görüşmelerde büyük rol oynadığı ve Huntelaar'ın gelmesini de yine en çok Sneijder'in istediği vurgulandı.

SCHALKE GOLCÜ ALINCA!
Galatasaray Yönetimi, Huntelaar için 5 milyon Euro bonservis bedeli önerirken, Alman kulübünün Huntelaar'ın yerine iyi bir oyuncu bulduğu taktirde Hollandalı'nın satışına izin vereceği belirlendi. Ancak Schalke'nin 7 milyon Euro'dan daha aşağı bir rakama Huntelaar'ı satmak istemediği belirlendi.

PATO MENAJERLERDEN GELDİ
Galatasaray'ın Huntelaar da olumsuz bir gelişme olması halinde Podolski ismine yöneleceği vurgulandı. Pato iddialarına yanıt veren Tanman, "Pato ismi bize 3-4 menajerden geldi. Diğer oyunculardan da geliyor. Ama Pato kesinlikle bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu değil" yorumunu yaptı.