Çizmeli Pitbull

Önceki gün yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri veren Felipe Melo'nun Inter'le büyük oranda anlaştığı ortaya çıktı. Eleştirilerden bunalan yıldız futbolcunun G.Saray'dan aldığı ücretin daha düşüğüne gideceği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2015 Güncelleme 30 Mayıs 2015, 01:28
Çizmeli Pitbull

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk ve 4. yıldızın coşkusunu yaşayan Galatasaray'a dün kötü bir haber geldi... Sarı-Kırmızılı takımın en önemli parçalarından biri olan Felipe Melo, İtalya'ya geri dönüyor. Önceki gün yaptığı açıklamada "Belki de Türkiye kariyerimin sonuna geldim" diyerek ayrılık sinyali veren Brezilyalı yıldızın Inter'le büyük oranda anlaştığı ortaya çıktı. Özellikle son dönemde kendisi ile ilgili yapılan eleştirilerden bunalan Melo'nun ailesinin de isteğiyle böyle bir karar aldığı öğrenildi. Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Melo ile çok iyi ilişkiler kuran Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Sambacı'yı telefonla aradığı ve resmi teklifi ilettiği belirlendi. Teklife prensipte 'evet' diyen Felipe Melo kesin kararını Türkiye Kupası finalinin ardından verecek.

INTER 7.5 MİLYON EURO'YA TELLES'İ DE ALACAK!
Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 3.1 milyon Euro garanti ücret alan Felipe Melo'nun daha düşük bir rakama Inter'e 'evet' dediği de gelen bilgiler arasında... Öte yandan İtalyan devinin Galatasaray'dan Melo'nun dışında Alex Telles'i de alacağı öne sürülüyor. Çizme basınının iddiasına göre Inter, Brezilyalı yıldızın bonservisi için Sarı-Kırmızılı kulübe 7.5 milyon Euro ödeyecek. Inter'in bir dönem Semih Kaya ile ilgilendiği de konuşulmuştu