Hedef 1 milyon kek kalıbı

#Hedef1MilyonKekKalıbı hashtagi ile satışa sunulan 4 yıldızlı kek kalıpları dün ön -sa tışa sunuldu. Kulüp, "Ezeli dostlarımız ve ezeli rakiplerimizeh ediye" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 00:00
Hedef 1 milyon kek kalıbı

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Galatasaray'da, o dönemin başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Cesare Prandelli ve futbolcuların, 'yıldız' şeklindeki bir kalıbın içine girerek poz vermesi büyük yankı yaratmıştı. Başta Fenerbahçeliler olmak üzere rakip takımların taraftarları 'kek kalıbı' diyerek sarı kırmızılıları 'ti'ye almıştı. Galatasaraylılar sezon başından beri kendilerine 'kek kalıbı' diye takılan ezeli rakiplerine cevabı şok bir kampanya ile verdi... Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin '1 Milyon Üye' projesine 'Hedef 1 Milyon Kek Kalıbı' kampanyası başlattı. #Hedef- 1MilyonKekKalıbı hashtagi ile satışa sunulan 4 yıldızlı kek kalıpları dün ön satışa sunuldu.

FENER'E GÖNDERME
Yapılan açıklamada "Bu ürün 2014-15 şampiyonluğumuzun anısına biz Galatasaraylıların ezeli dostlarımız ve ezeli rakiplerimize hediye edebilmesi amacıyla çıkartılmıştır" denildi.