Beşiktaş sahipsiz değil ki!...

Serdal Adalı'nın başkan adayı olacağı iddialarına değinen Başkna Fikret Orman, "Serdar'ı bazı arkadaşlar hırslandırıyor. Ben güven oylma asına gideceğim dedim... Biz Beşiktaş'ı bırakmadık ki, sahipsiz kalsın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 00:32
Beşiktaş sahipsiz değil ki!...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de, olağanüstü genel kurulda adaylık sinyali veren Serdal Adalı ve rakiplerine mesaj gönderdi. Orman, "Ben sandıktan kaçmam. Güven oylamasına gideceğim dedim. Biz Beşiktaş'ı bırakmadık ki, sahipsiz kalsın. Arkadaşlar Serdal'ı da hırslandırmaya çalışıyorlar. Tabii ki Beşiktaş başkanlığı akıllarından geçiyorsa, aday olabilirler. Bizim 1 senelik daha doğal bir süremiz var. Özellikle genç insanlarda bir şey var. Ben sandıktan kaçmam. Önümüzde Ramazan var, stat var. Yönetim kurulu ile konuşacağız ve seçimle ilgili tarihe bakacağız. Bugünden yarına olacak şey değil. Zaten 1 sene içinde genel seçim var. Her şeyi değerlendirip karar vereceğiz" dedi.

ÇOK DAYAK YEDİK!
Sezon sonunda Slaven Bilic'le yolları ayıracaklarını açıklayan Orman, Bizim "Beşiktaş'a yakışır şekilde ligi bitirip, Bilic ile yollarımızı ayırıp, bu hafta sonu ya da gelecek hafta Bilic ile basın toplantısı yapıp süreci tamamlamamız lazım. Tabii ki bazı görüşmeler yapılacaktır. Oyuncularımızın hepsi çok kıymetlidir. Beşiktaş'ın gündemini abuk sabuk şeylerle meşgul etmesinler. 2 sene dışarıda oynayarak çok dayak yedik, en kısa sürede stadımıza dönmek istiyoruz. Artık bu yaz bu işi bitirmemiz lazım" dedi.