4. yıldıza süper zam yüzde 400

Başkan Dursun Özbek, yıllık 500 bin dolar alan Hamza Hamzaoğlu'na yüzde 400 zam yaparak yeni sözleşme teklif etti. 3 yıllık ön anlaşma sağlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 00:00
4. yıldıza süper zam yüzde 400

İÇİNDEKİLER

Sezon başında tam anlamıyla 'enkaz' bir takımı Prandelli'den devralan ve sadece 500 bin dolara imza atan Hamza Hamzaoğlu, gelen şampiyonlukla da emeğinin karşılığını aldı. Mazbatasını önümüzdeki hafta alacak olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ilk iş olarak Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesini uzatacak. Özbek, takımı şampiyon yapan Hamzaoğlu ile 5 yıllık sözleşme düşünse de tarafların 3 yıllık mukavelede prensip anlaşmasına vardıkları öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu'nun görev süresi, 3 yıllığına yönetime gelen Özbek'le paralel olacak. Sözleşmeye +2 yıllık opsiyon koyulacak ve bunun kararı da 2018'de koltuğa oturacak başkan ve yeni yönetime bırakılacak. Bu sezon Galatasaray'dan 500 bin dolar garanti ücret alan Hamza Hamzaoğlu, takımda sadece 3. kaleci Eray İşcan'dan daha fazla para kazandı.

YILLIK ÜCRETİNE %300'LÜK ZAM YAPILIYOR
Yeni Başkan Dursun Özbek, genç teknik adama hatırı sayılır bir zam yapacak. Hamza Hamzaoğlu'nun 3 yıllık sözleşmesinde düzenli ücret artışları olacak ve bonuslarla birlikte ortalama sezonda 2 milyon dolar kazanacak. Galatasaray'ın kapısından adımını attığı andan beri hiçbir şekilde para miktarını telafüz etmeyen Hamza Hamzaoğlu, yüzde 400'lük bir zam sonrasında piyasadaki teknik direktörlerin ücretini yakalayabilecek.