Van Der Vaart bombası

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi, sezon sonunda Hamburg'la sözleşmesi bitecek olan Van Der Vaart'ın Beşiktaş'a gidebileceğini yazdı. Bu oyuncuyu eski kulübü Hamburg da istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2015 Güncelleme 27 Mayıs 2015, 01:55
Van Der Vaart bombası

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluğu son haftada arka arkaya aldığı kötü sonuçlarla kaybeden Beşiktaş için sürpriz bir iddia Almanya'dan geldi. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Hamburg'da forma giyen ve sözleşmesi sona ermek üzere olan Hollandalı futbolcu Van der Vaart'ın Beşiktaş'a yakın olduğunu yazdı. Gazete 2012'den beri Hamburg'da oynayan başarılı orta saha oyuncusunun Siyah-Beyazlı takımın radarına girdiğini öne sürerek, "Bu futbolcuyu eski kulübü Ajax'ın yanı sıra Beşiktaş ve ABD'den bazı kulüpler de istiyor. Ancak kendisi ABD'ye sıcak bakmıyor. Eşinin Türk olması nedeniyle Beşiktaş bu transferde bir adım önde. Yönetim mali kriterler nedeniyle bu sezon bonservisi olmayan futbolculara yöneldi. Bunu düşündüğümüzde Van Der Vaart'ın Beşiktaş'a gelme ihtimali daha da güçleniyor" ifadesini kullandı.

BU SEZON 26 RESMİ MAÇTA OYNADI 5 GOL KAYDETTİ
BİLD gazetesi futbol kariyerine Ajax'ta başlayan tecrübeli orta saha oyuncusu Van Der Vaart'ın Beşiktaş'a transfer olmasının sürpriz sayılmaması gerektiğinin altını çizdi. Bu sezon 26 resmi maçta forma giyen Hollandalı star fileleri 5 kez havalandırdı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu transferin gerçekleşmesini çok istediği ve yöneticilerle birlikte en kısa sürede Van Der Vaart'ı bitirmeyi planladığı da gazetenin iddiaları arasında.