Televizyon başında tur attılar

Burak, Selçuk, Yekta ve Tarık, Olcan'ın evinde toplanırken; Muslera, Sneijder ve Felipe Melo da aileleriyle maçı kendi evlerinde izledi. Taraftarlar ise Florya'ya akın edip tesislerin önünde kutlama yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2015 Güncelleme 26 Mayıs 2015, 00:32
Televizyon başında tur attılar

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'ı 2-0 yenerek 2014/15 sezonu şampiyonluğu ve 4. yıldız için geri sayıma başlayan Galatasaray, bu mutluluğu son haftaya kalmadan yaşadı. Başakşehir-Fenerbahçe maçını TV'den izleyen Sarı-Kırmızılı futbolcular böylece oynamadan şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Takımın yerli yıldızları Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Yekta Kurtuluş ve Tarık Çamdal, Olcan Adın'ın evinde toplandı. Maç sırasında çok büyük bir heyecan yaşayan futbolcular bitiş düdüğüyle birlikte sarmaş dolaş oldu. Felipe Melo ve Wesley Sneijder ise aileleriyle birlikte maçı kendi evlerinde izlemeyi tercih etti. Fernando Muslera, kız arkadaşı ve Alex Telles de Fenerbahçe'nin nefes kesen maçını birlikte takip etti. Felipe Melo'nun ailesiyle birlikte çektiği şampiyonluk videosu sosyal medyayı yıktı geçirdi.


YÖNETİM VE HAMZAOĞLU SU ADA'DA KUTLADI
Galatasaray yönetimi ve teknik heyet ise şampiyonluğu Su Ada'da kutladı... Çiçeği burnunda başkan Dursun Özbek, eski başkan Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak, ALi Dürüst, yöneticiler ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maçı bir arada izledi. Bitiş düdüğünün ardından Su Ada'da büyük bir coşku yaşandı. Başkan Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat'ı isminin yazılı olduğu 4 yıldızlı Galatasaray forması hediye etti.