Şok! Beşiktaş seçime gidiyor

Beşiktaş İdari ve Mali Kongresi'nde hareketli bir gün yaşandı. Bir üyenin Orman'ın özel yaşantısını eleştirmesi ortalığı gerdi. Fikret Orman seçime gideceklerini açıkladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 00:00
Şok! Beşiktaş seçime gidiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta olaylı kongre... Siyah-Beyazlı kulübün İdari ve Mali Kongresi sonrasında eleştirilere dayanamayan Orman seçime gideceklerini açıkladı. Olaylar Ahmet Gelberi adlı üye konuşması sırasında Başkan Orman'a özel hayatı ile ilgili eleştiriler yapmasıyla başladı. Konuşmasının ilk bölümünde üyelerden alkış alan Gelberi daha sonra, "Beşiktaş'ın mağlup olduğu maçtan sonra sayın başkanımızın basına yansıyan bazı fotoğrafları bizler ağlarken..." demesi üzerine salonda büyük fırtınalar koptu. Konuşması yuhalamalarla bölünen Ahmet Gelberi'nin kürsüden inmesini isteyen bazı üyeler kürsüye yönelince Divan Başkanı Uluç Gürkan yardımcılarını sakinleştirdi.

KALP KRİZİ GEÇİREN ÜYE KURTARILAMADI
KongredE Erdal Coşkun Yağdan isimli bir üye kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan üyenin vefat ettiğinin öğrenilmesi üzüntü yarattı. Kongrenin sonunda konuşan Fikret Orman seçim kararı aldığını açıkladı. Orman, "Anladım ki siz seçim istiyorsunuz. En kısa zamanda yönetim kurulu ile konuşacağım. Seçimin ne zaman yapılacağını bu görüşme sonrası açıklarız. El mi yaman bey mi yaman ondan sonra görürüz" diye konuştu.


ADALI'YI TUTANLAR ARKA SIRADA OTURDULAR

Kongrenin yapıldığı toplantı salonunda Başkan Fikret Orman'a yakın üyeler ön tarafta oturmayı tercih etti. Muhalefet lideri olarak görünen Serdal Adalı'ya yakın üyeler ise salonun orta ve arka kısmında yer almayı tercih etti. Fikret Orman konuşurken Adalı'yı destekleyen üyeler
zaman zaman tepki gösterdi.

KONGRENİN DİVAN BAŞKANI GÜRKAN OLDU
İSTANBUL Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongreye katılım çok yüksekti. Kongrenin Divan başkanlığına Uluç Gürkan seçildi. Kongre 1 saat gecikmeyle başladı.Bu gecikmeye bazı kongre üyelerinin tepki verdiği gözden kaçmadı.

KÜME DÜŞMEYE ALKIŞLI TEPKİ!
Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in bayan voleybol takımının küme düştüğünü hatırlatmasından sonra bir gurup üye alkış tutarak Orman ve yönetimini protesto etti.