3 puanı al şampi ol!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarıyla büyük bir avantaj yakalayan Cimbom 20.00'deki maçta G.Birliği'ni yenerse son iki haftada 4 puan alması halinde mutlu sona ulaşacak. Teknik direktör Hamzaoğlu kritik viraj öncesi 'konsantrasyon' uyarısı yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2015 Güncelleme 16 Mayıs 2015, 01:24
3 puanı al şampi ol!

İÇİNDEKİLER

Arena'da büyük gün... Adım adım şampiyonluğa giden Galatasaray bu akşam 32. hafta maçında Gençlerbirliği'ni Türk Telekom Arena'da konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kayıplarıyla son 3 haftaya büyük bir avantajla giren Galatasaray eğer bu akşam Gençlerbirliği'ni de devirirse şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak. Haftaya Fenerbahçe'nin 3, Beşiktaş'ın ise 4 puan önünde giren Sarı-Kırmızılılar'a bu akşam kazanması halinde son iki haçta 4 puan yeterli olacak. Diğer skorlarda ise gözler birkez daha rakiplerin alacağı sonuçlara çevrilecek.

HAMZAOĞLU'NUN ENDİŞESİ REHAVET
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise kritik viraj öncesinde kamuoyunda oluşan havadan rahatsız... Galatasaray'ın birçok kesim tarafından şampiyonluk olarak ilan edilmesinden dolayı rehavet endişesi taşıyan genç hoca futbolcularıyla sık sık toplantı yapıyor. Hamzaoğlu'nun dünkü idman öncesi, "Henüz biten bir şey yok. Sadece avantaja sahibiz. Ciddiyetimizi bir an bile kaybedersek sonuçları ağır olur. Sizden son düdüğe kadar savaşmanızı istiyorum" dediği belirlendi.

ARENA'DA TÜM GÖZLER SİNAN BOLAT'TA!
Cezalı Muslera'nın yerine kaleyi koruyacak olan Sinan Bolat'ın göstereceği performans büyük merakla bekleniyor
Arena'da Gençlerbirliği önünde çok kritik bir sınav verecek olan Galatasaray'da kuşkusuz tüm gözler Sinan Bolat'ın üzerinde olacak. Sarı kart cezalısı Fernando Muslera'nın yerine kaleyi koruyacak olan Sinan'ın nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Tecrübeli kaleci bu sezon Ziraat Türkye Kupa'sı maçlarında yediği hatalı gollerle taraftarların çok büyük tepkisini çekmişti.

SNEİJDER ADAY KADRODA
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde aynı grupta mücadele ettiğimiz Hollanda, 12 Haziran'da Letonya ile kritik bir maça çıkacak. Teknik direktör Guus Hiddink dün açıkladığı aday kadroya Wesley Sneijder'i de dahil etti.

SADECE CHEDJOU EKSİK
G.BİRLİĞİ
maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Galatasaray'da Hamit de oynayacak duruma geldi. Takımda tek eksik ise Chedjou.

EMRE'Yİ KADRO DIŞI BIRAKTI
Mersin maçında oyundan alındıktan sonra Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösteren fakat karşılaşma sonrası özür dileyen Emre Çolak, kadro dışı kaldı. Hamza Hamzaoğlu'nun bu kararı genç oyuncunun moralini bozdu.

DERBİ İÇİN KART ALARMI
Cimbom'd
a Burak, Umut, Semih, Olcan, Yekta ve Hamit kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular sarı kart görmeleri halinde Beşiktaş'a karşı oynayamayacak.

HEDEF SERİYİ 5 YAPMAK
LİGDE son 4 maçta kalesini gole kapatan Galatasaray'da hedef, bu seriyi 5'e çıkarmak... Sakatlıktan çok iyi bir dönüş yapan Semih, "Yine gol yemeden kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

İSTANBUL'DA ÇOK ÜSTÜN
Galatasaray evinde oynadığı maçlarda Gençlerbirliği karşısında galibiyet sayısı bakımından 28-7 üstünlük sağladı. İstanbul'daki karşılaşmalarda Sarı-Kırmızılılar ağları 82 kev havalandırırken, Gençlerbirliği ise rakibine 40 golle karşılık verebildi.