Volkan yakıyor forvet atıyor

Balıkesir maçında Volkan'ın yediği golleri telafi eden Fenerbahçe forvetleri dün yine iş başındaydı. Cicinho'dan hatalı gol yiyen Volkan'ı bu kez ipten Webo ile Moussa Sow aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2015 Güncelleme 10 Mayıs 2015, 00:21
Volkan yakıyor forvet atıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. haftasında zorlu Sivas deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi başardı! Ancak bu maçta geçtiğimiz haftanın tekerrürü gibi yaşayan bir şey vardı! Balıkesirspor maçında 2. ve 3. yediği gollerde hatası bulunan Volkan Demirel, dün de Sivas'ta kötü bir gol yedi. Cicinho'dan frikikten yememesi gereken bir gol yiyen Volkan'ın imdanına Fenerbahçe'nin forvetleri yetişti. Dün gece de Fenerbahçe skorda 2-1 geriye düştükten sonra Webo ve Moussa Sow sahneye çıkarak hem Volkan'ı hem de Fenerbahçe'yi ipten aldı. Yediği kötü gole rağmen kalan dakikaları dikkatli oynayan Volkan Demirel bunun dışında bir hata yapmadı. Tecrübeli file bekçisi karşılaşmanın sonunda Webo ve Moussa Sow'a sarılırken adeta teşekkür ediyordu. Ancak Volkan'daki form düşüklüğü kalan haftalarda teknik heyeti endişelendiriyor.

FENERBAHÇE ARTIK EN AZ GOL YİYEN TAKIM DEĞİL...
Bu maça kadar İstanbul Başakşehir ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı unvanını elinde bulunduran Fenerbahçe, dün gece Başakşehir'in sadece 1 gol yemesiyle bu unvanı rakibine teslim etti. Volkan'ın form düşüklüğü konsantrasyonunun azalmasına bağlayanlar da var. Özellikle Eskişehir deplasmanında uzaktan 90'a giden topta yediği gol ve bu gol sonrası liderliğin elden gitmesi Volkan'ı psikolojik olarak etkilemişe benziyor. Oysa Volkan, Galatasaray derbisi sonrasında adeta kahraman ilan edilmişti.

SOW: ÇOK KÖTÜ OLURDU!
Sivasspor maçı sonrasında konuşan 3. golün kahramanı Moussa Sow, "2 kez geriye düştük ama geri dönmeyi başardık. Çok mutluyuz. Üzerimizden büyük yük kalktı. Bu maçı kazanamasaydık bizi kötü günler bekliyordu" dedi. Sow, "2 maçta kalemizde 5 gol gördük. Bu konuda hatalarımızı kapatmamız, bu konuya yoğunlaşmamız lazım" ifadesini de kullandı.