Sampiy10'luk Sow'u

F.Bahçe Diego ve Webo'nun golleriyle son 3 dakikaya 2-2 berabere girdi. Puan kaybı korkusu yaşanırken Sow'un attığı gol 3 puanı getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2015 Güncelleme 10 Mayıs 2015, 02:54
Sampiy10’luk Sow’u

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe en kritik maçta Sivasspor'u 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet elde etti. 8. dakikada Batuhan'ın pasında Taouil'in ceza alanı çapraz pozisyonundan vuruşunda kaleci Volkan topu ayaklarıyla uzaklaştırdı. Atağın devamında Burhan'ın pasında Taouil'in yerden vuruşunda top ağlara gitti. Bu golle Sivasspor Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. 9'da ani gelişen Fenerbahçe atağında sol kanattan son çizgiye hareketlenen Alper'in ceza alanına gönderdiği topa Sow dokunamadı. Arka direkte kendini unutturan Diego topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı. 14'te Emenike'nin şutunda top yandan dışarı gitti. 24'te Cicinho'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu. Sivasspor bu golle 2-1 öne geçti. 45'te Caner'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Ertuğrul'da kaldı. Devreyi Sivasspor 2-1 önde kapattı.

FENERBAHÇE 2. DEVRE MAÇIN TEK HAKİMİYDİ

Maçın 2. yarısına Fenerbahçe çok hızlı başladı. 56. dakikada Webo sert bir vuruşla topu Sivasspor ağlarına göndermeyi başardı. Fenerbahçe bu golle Sivasspor karşısında skoru 2-2 yaptı. 65'te Emre'nin köşeye attığı sert şutta top yandan dışarı gitti. Fenerbahçe bu golden sonra rakibi önünde büyük baskı kurdu. 87'de Egemen'in indirdiği topta Sow attığı golle skoru ilan etti.