Gemisini kurtaran kaptan

Ligde 29 maçta 90 dakika oynayan Selçuk İnan 4 gol atıp 6 asist yaptı. Ama 9 maçın 8'inin kazanılmasına birinin ise berabere bitmesini sağladı... 25 puanın kazanılmasına direkt etki etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2015 Güncelleme 10 Mayıs 2015, 00:00
Gemisini kurtaran kaptan

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Prandelli ile çalıştığı dönemde taraftarın tepkisini çeken isimlerin başında yer alan Selçuk İnan, gerek futbolu gerekse golleri ile takımı sırtlamayı sürdürüyor. Konya karşısında 85. dakikada attığı gol ile takımına hayat veren kaptan Selçuk İnan bu sezon takımını sırtlayan isimlerden. Bu sezon ligde sadece Bursaspor karşılaşmasında sarı kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakan Selçuk bunun dışında oynana 29 lig maçında 90 dakika mücadele etti. Galatasaray, takımını hem defansif, hemde ofansif anlamda rahatlatan Kaptan'ın ligde gol attığı yada asist yaptığı hiç bir maçı kaybetmedi.

GAZİANTEP MAÇINDA DA ASİST YAPMIŞTI!

Kaptan ligde 9 maçın skoruna etki ederken, 8 galibiyet, 1 beraberlik alındı. Selçuk, son haftalarda ise takımını kurtaran isim oluyor. Şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken ligde tüm maçlar derbi havasında oynanıyor. G.Saray oyunu çözmekte zorlandığı durumlarda ise Kaptan sahneye çıkıyor. Zora giren Antep maçında Hakan'ın 85. dakikada attığı golün asistini yapan Selçuk, Konya maçında da 84. dakikada galibiyet golünü atan isim oldu.

4.YILDIZA ARTIK 4 VAR

Galatasaray Başkan adayı Dursun Özbek "Formalarınızı şimdiden alın" çağrısı yaptı

G.Saray'ın başkan adayı Dursun Özbek, taraftarlara seslenerek "4.yıldıza 4 kaldı. Bu sene şampiyonuz. Buna inanıyorum. Galatasaraylılar, şimdiden alsınlar. Bu taraftar sonra forma bulamaz, karaborsaya düşer. Konyaspor galibiyetinde taraftarın çok büyük payı vardır. Kalan maçlarımıza da gelmeleri ve Galatasaray'ı coşku ile desteklemelerini istiyorum" dedi. Transfer ile ilgili sorulan soruya ise Özbek, "Şu anda başkan değilim. Başkan adayıyım. Şu anda tamamen şampiyonluğa endeksliyim. Göreve gelirsek transferde yapacağız tabii ki. Biz Galatasarayız, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biriyiz. G.Saray istediği zaman istediği futbolcuyu alır. Alamayacağı oyuncu yoktur" diye konuştu.

BURAK: YETER Kİ ŞAMPİYON OLALIM
G.Saray'ın golcü yıldızı Burak Yılmaz, Konyaspor karşılaşmasında son dakikalarda gelen galibiyeti yorumladı. Burak, "Gol son dakikalarda son saniyelerde gelsin yeter ki kazanaylım, ama biz yeter ki şampiyon olalım" dedi.