İnandık bir kere

Dün geceki zafer golünü atan Selçuk İnan, "Biz şampiyonluğa inandık. Bundan sonra önümüzde sadece 4 maç kaldı" derken Burak Yılmaz ise "Avantaj bizde. .. Güzel bir haftasonu bizi bekliyor" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2015 Güncelleme 09 Mayıs 2015, 01:10
İnandık bir kere

İÇİNDEKİLER

Konyaspor karşısında son dakikalarda gelen golle 3 puanı alıp zirveye kurulan Galatasaray'da futbolcular şampiyonluk söylemleriyle dikkat çekti. Sarı-Kırmızılı futbolcular "Şampiyonluga inandık ve baş koyduk" derken dün geceki zaferin mimarı Selçuk İnan, "Çok zor bir maçtı ama kazanmamız gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsanız kötü oynasanız da kazanmalısınız. Kaldı 4; bundan sonra inşallah iyi de oynasak kötü de oynasak kazanmak istiyoruz" dedi. Dün gece %100'lük bir pozisyonu değerlendiremeyen Burak ise "Çok şanssızdım. 1 metreden o top nasıl yukarıdan çıktı anlayamadım. Çok şükür ki Selçuk kardeşim yine kafayla golü atarak kritik zaferi getirdi. Bundan sonra hatasız oynayıp
şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"1 METREDEN GİRMEYEN TOPLAR OLDU"
Gecenin diğer bir yıldızı Sabri ise "Çok iyi bir maç çıkardık. Ama gol bir türlü gelmedi. Gelmeyince de stres yaptık biraz. Kaçırdıkça kaçırdık. 1 metreden girmeyen toplar oldu. Ama çok şükür Selçuk gerekeni yaptı. Artık bundan sonra hiçbirşey düşünmüyoruz. Kalan maçları tek tek final olarak görüyoruz" dedi. Sneijder ise "İlk yarı pozisyon üretmekte zorlandık. Rakip hiç hata yapmadan oynadı. İkinci yarı net pozisyonlar yakaladık ama top içeriye bir türlü girmedi. Ama kazandığımız icin mutluyuz" dedi.

SELÇUK İLE SNEİJDER 40'I DEVİRDİLER !
Galatasaray takımının en fazla sahada yer alan iki ismi Sneijder ve Selçuk İnan, bu sezonki 40. maçlarına Konyaspor karşısında çıktı. Sneijder, 27 lig, 5 kupa, 6 Şampiyonlar Ligi ve 1 Süper Kupa maçında oynarken, Selçuk ise 28 lig, 6 kupa, 4 Şampiyonlar Ligi ve 1 Süper Kupa maçında oynadı. Selçuk, üst üste 4 sezonda da 40 maç barajını aşan ilk yerli oyuncu oldu.

BALTA KESİK YEDİ
Hamza
Hamzaoğlu'nun ligdeki son 5 maçta ilk 11'de görev verdiği Hakan Balta, Konya maçında yedek soyundu

BİZE YAKIŞMAYAN BİR FUTBOL OYNADIK
GALATASARAYLI futbolcu Semih Kaya, "Bize yakışmayan bir futbol oynadık. Ama iyi bir seri yakaladık. Son 4 maça da iyi konsantre olup istediğimizi almak istiyoruz. Taraftarımız bizi son dakikaya kadar desteklesin. Mutlu sona çok yaklaştık" diye konuştu.