Saray'ın kralı!

Gol krallığında gözüm yok diyen Burak, 16 golle krallığın en büyük adaylarından biri...Burak 16 gol ve 2 asistle 64 puan ı bulunan Galatasaray'a tam 39 puan kazandırdı. 5 maçlık sakatlık döneminde ise Galatasaray tam anlamıyla tökezledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2015 Güncelleme 06 Mayıs 2015, 00:16
Saray’ın kralı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken, Burak Yılmaz da gol krallığı için Fernandao ve Demba Ba ile kıyasıya yarışıyor... Takımını sakatlıklar nedeniyle 5 maç yalnız bıraktığı dönemde, Sarı-kırmızılı takım gol yollarında büyük sıkıntı yaşadı ve beklenmedik puanlar kaybetti. Burak Yılmaz, bu sezon Galatasaray'ın topladığı 64 puanın 39 puanına direkt katkı sağladı. 13 farklı maçta attığı 16 golle takımının gol yükünü sırtlayan Burak, ligde 2 asist yaptı. Sarı-kırmızılı ekip daha Burak'ın gol attığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmedi. Ligde 5 maç eksiği olmasına rağmen, gol krallığında Fernandao'nun iki gol gerisinde olan Burak, Demba Ba'nın da bir gol gerisinde üçüncü sırada bulunuyor. Burak, Akhisar maçından sonra yaptığı açıklamada "Gol krallığı önemli değil, önemli olan takımın şampiyon olması" diye konuşmuştu.

SNEİJDER'DEN BURAK'A FİZYOTERAPİST JESTİ!
Hollanda-Türkiye karşılaşmasından sakat dönen Burak Yılmaz'a takım arkadaşı Sneijder yardım elini uzattı. Sneijder, Kuyt'la birlikte daha önce çalıştığı Hollandalı fizyoterapist Andre van Alphen'i Burak'a önerdi. Golcü oyuncu da cebinden para vererek bu özel fizyoterapist tuttu. "Sezonu kapatır" denilen Burak'ın sahalara erken dönüşü için günde 8 saat mesai veren Alphen; özel iğne, özel masaj ve yazdığı programla yıldız futbolcuyu hazırladı.