O kupa buraya gelecek

Senegalli oyuncu dönüş uçağında herkesin ilgi odağıydı. Ba gol krallığının çok önemli olmadığ-ı nı söyleyerek, "Tek arzum kupayı kaldırmak" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2015 Güncelleme 05 Mayıs 2015, 00:34
O kupa buraya gelecek

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın Trabzonspor'u Hüseyin Avni Aker'de 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında çok önemli bir adım attığı maç sonrası uçakta büyük bir sevinç yaşandığı ortaya çıktı. Takımının ilk golünü atan Demba Ba uçakta arkadaşlarının ve yöneticilerin ilgi odağıydı. Tek tek tebrikleri kabul eden Senegalli golcü şampiyonluk istediğini söyleyerek, "Mutlu olmak istiyorum. Gözümde ne krallık var ne de başka birşey. Tek isteğim o kupayı kaldırmak. Bütün arkadaşlarımla bu kupayı kaldırmak için her türlü fedakarlığa hazırız. Biz bir takımız Bu maçta ben sadece üzerime düşeni yaptım. Hepimizin ortak dileği şampiyon olarak o turu atmak" diye konuştu. Rakip tribünlerin de kendisine "Ba, Ba, Ba" tezahüratı yapmasının kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan Siyah- Beyazlı oyuncu, "Benden sevgisini esirgemeyen Beşiktaş ve diğer takım taraftarlarına iyi futbol sergilemek istiyorum. Onlar stada sadece kendi takımlarını desteklemek için değil aynı zamanda iyi futbol izleyebilmek için geliyor. " ifadesini kullandı.

ATTIĞIM HER GOLDE HERKESİN PAYI VAR
Kendi takımına şampiyonluk hediye etmek istediğini vurgulayan Demba Ba, "Bütün arkadaşlarım benim için çok değerli. Attığım golde ve kazandığımız 3 puanda herkesin katkısı var. Her maça final olarak bakıyoruz. Gaziantep maçını kazanırsak şampiyonlukta avantaj sağlarız. Bu takımda bu hava var. Biz de bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz" dedi.