Fırtına ters esti

Karadeniz Fırtınası'nda Oscar Cardozo derbiye yedek başladı..Orta saha ve hücum hattı istenilen düzeyde değildi. Özer Hurmacı ve Erkan Zengin'i taraftarlar ıslıkladı. Tek isabetli şutu vardı Trabzonspor'un. O da maçın bitimine sadece 2 dakika kala Mehmet Ekici ile...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2015 Güncelleme 04 Mayıs 2015, 00:34
Fırtına ters esti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sahasında Beşiktaş'a kaybederek yara aldı. Bordo- Mavililer, Beşiktaş karşısında hücumda bir türlü istenilen düzeyde değildi. Maçtan önce Cardozo'nun yedek kulübesinde olması taraftarı da endişelendirdi. Ancak asıl endişe maç başladıktan sonra ortaya çıktı. Trabzonspor, Siyah-Beyazlılar karşısında 90 dakika boyunca etkili olamadı. Orta sahada Özer Hurmacı, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin istenilen düzeyde değildi. Taraftar, Erkan ve Özer'i yuhaladı. İleri uçta oynayan Deniz Yılmaz da formsuz olunca pozisyon fakiri bir takım izlendi. Karadeniz Fırtınası, Beşiktaş kalesine sadece 1 isabetli şut gönderebildi. O da 88. dakikada Mehmet Ekici ile... Oscar Cardozo oyuna girdikten sonra da Trabzonspor Beşiktaş kalesinde etkili olamadı. Karadeniz ekibinin bu kötü performansı taraftarlarını da çıldırtmaya yetti. Sosyal medyada Ersun Yanal'ın öğrencileri eleştirildi.

GALATASARAY MAÇINDA 6 İSABETLİ ŞUTU VARDI
Trabzonspor iki hafta önce Galatasaray'a karşı daha tempolu ve daha üretkendi. Avni Aker Stadı'ndaki derbide Bordo-Mavililer 6 isabetli şut çekmiş ve bu şutlardan ikisi de golle sonuçlanmıştı. Trabzonspor'un ligde Beşiktaş'a iki kez kaybetmesi, Galatasaray'ın ise iki maçtan yenilgiyle ayrılması sosyal medyayı da salladı. G.Saray taraftarı alınan sonuçlara tepkili...

YANAL ÖFKELİYDİ
Bordo-Mavili takımın hocası Ersun Yanal, "Elimizdeki kadro bu ve gerekeni yapıyoruz. Bu kadroyla Galatasaray'ı yendik. Bugünkü mağlubiyetle Galatasaray maçını kıyaslarsanız arada fark var. Ama bize sahip çıkmaları ve saygı duymaları gerekiyor. Kendi topçuna tepki göstermek oldukça düşündürücü bir şey" dedi.

11 maçtır KAYIPLARDA

Teknik direktör, Ersun Yanal, Beşiktaş'a karşı görev yaptığı son 11 resmi maçta galip gelemedi. Yanal, bu sezon Beşiktaş'a Konya'da 3-0 sahasında 2-0 kaybetti.

KAZANMAYI UNUTTU!
Trabzonspor ligde Beşiktaş ile oynadığı son 7 maçı galip bitiremedi. Bordo-Mavililer, bu sezon da Beşiktaş karşısında büyük şanssızlık yaşadı.