Adım adım şampiyonluğa

Bilic adım adım şampiyonluğa yaklaştıklarını söyledi. Tecrübeli hoca Ba'ya şapka çıkardığını da ifade ederek, "Maç öncesi ona, 'Sana 30 dakika ihtiyacım olacak' dedi. Gerekeni yaptı" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2015 Güncelleme 04 Mayıs 2015, 02:58
Adım adım şampiyonluğa

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor' u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta maç sonrası büyük bir sevinç yaşandı. Teknik Direktör Slaven Bilic oyuncularını tebrik ettiğini söyleyerek, "Onlarla gurur duyuyorum. Son 2 sezonda oynadığımız en iyi maçtı. Bir planımız ve stratejimiz vardı. Oyuncularım en iyi şekilde kusursuz oynadılar. Daha fazla gol atabilirdik. Olgun bir oyun oynadık. Hedefe 5 maç kaldı. Sezon sonu zafer bizim olacak" dedi. Hırvat hoca, 'Opare sakatlanmasaydı Demba Ba'yı bu kadar erken oyuna alacak mıydın?' sorusuna, "Plan istediğimiz gibi işledi. Her maç bir plan vardır ama bunları uygulayan oyunculardır. Bir taraftan da rakip var. İşler iyi gitmeseydi çok eleştirildim" ifadesini kullandı.

DEMBA BA'YLA MAÇ ÖNCESİNDE KONUŞTUM
Demba Ba'yı takdir ettiğini vurgulayan Bilic, "Yabancı sınırlaması nedeniyle onu kulübeye çektim. Kendisine durumu anlattım O da bunu profesyonelce kabul etti. Ona, 'Sana 30 dakika ihtiyacım olacak' dedim. Oyuna girdi ve gerekeni yaptı. Ona şapka çıkarıyorum" açıklamasını yaptı.