4-1 kere maşallah

Aslan, Yiğidolar karşısında 9. dakikada Utaka'nın şok golüyle geriye düştü. 32'te Sabri unutulmaz bir gole imza attı. Melo, 35'te takımını öne geçirdi. İkinci yarıda daha da coşan Cimbom, 64'te Sneijder'in füzesiyle farkı 2'ye çıkardı. Son sözü 76'da Selçuk (pen.) söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2015 Güncelleme 01 Mayıs 2015, 03:06
4-1 kere maşallah

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da zafere koşuyor. Cimbom, yarı final ilk maçında Sivasspor'u 4-1 yendi. 9. dakikada Sivasspor atağında Adem'in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Cicinho, ceza alanı içine ortasını yaptı. Altıpas içinde Chedjou'dan seken top arka direkte Utaka'ya geldi. Utaka, bekletmeden sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve top ağlarlu buluştu. 32'de Sabri Sarıoğlu ceza yayı hemen gerisinden sol ayağıyla yaptığı güzel vuruşla topu kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın uzanamayacağı köşeden filelerle buluşturdu: 1-1. 35'te Galatasaray'ın, sol kanattan kazandığı köşe vuruşunu Wesley Sneijder ile kullandı. Sneijder'ın ortasında Felipe Melo penaltı noktasının bir adım önünden bomboş durumda kafa vuruşunu yaptı ve golünü attı. İlk 45 dakika Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Galatasaray - Sivasspor maçı golleri

WESLEY SNEIJDER'İN FRİKİK GOLÜ JENERİKLİKTİ
Galatasaray'da 64'te serbest vuruşu kullanmak için topun başına Sneijder geçti. Hollandalı yıldız, sağ ayağıyla yaptığı mükemmel vuruşla topu kaleci Ertuğrul'un bakışları arasında filelerle buluşturdu: 3-1. Baskısını daha da artıran Galatasaray, 76'da penaltı kazandı. İbrahim Öztürk ceza sahası içinde günün başarılı ismi Sabri'yi düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Selçuk gole çevirdi.

MUSLERA'DAN KUPA SİFTAHI
Bu sezon ligde maç kaçırmayan Fernando Muslera, Türkiye Kupası'nda ise ilk kez kaleye geçti. Kupada finali hedefleyen Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor karşısında Uruguaylı 1 numaraya eldivenleri teslim etti. Daha önceki kupa maçlarında Sinan Bolat forma giymişti.