Maç biter Kartal bitmez

Beşiktaş, 25. dakikada Atiba ile öne geçti. 42'te Karabük kalecisi Wiaterman kırmızı kartla atıldı. Beşiktaş için herşey daha kolay gibi görünüyordu. Ancak 58'de Necip kızardı. 79'da Karabük Musa ile beraberliği sağladı... Ankara'da son sözü 90+6'da Cenk Tosun söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2015 Güncelleme 28 Nisan 2015, 02:07
Maç biter Kartal bitmez

İÇİNDEKİLER

Ve liderlik koltuğu Beşiktaş'ın... Siyah- Beyazlılar, Karabük'ü Ankara'da 2-1 yenerek, Süper Lig'de lider oldu. 25. dakikada Beşiktaş, Atiba ile 1-0 öne geçti. Mustafa Pektemek'den aldığı pasla topla buluşan Serdar, ceza sahası çizgisi üzerinden ortasını penaltı noktasına doğru kesti. Topa iyi yükselen Atiba Hutchinson kafa vuruşuyla fileleri havalandırmayı başardı. Dakikalar 39'u gösterdiğinde sağ taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Erdem geçti. Erdem'in ortasını Mustafa uzaklaştırdı. Hakan Özmert şutunu çekti fakat top farklı bir şekilde auta çıktı. 42'de Karabük kalecisi Waterman ceza sahası dışında topa elle dokununca kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Sosa doğrudan şutunu çekti fakat top sağ kale direğine çarpıp dışarı çıktı.

SİYAH-BEYAZLILAR İKİNCİ YARIDA ÇOK GOL KAÇIRDI

56. dakikada Jose Sosa, Demba Ba'ya 'Al da at' pası verdi. Ancak Senegalli yıldız bu ikramı geri çevirdi, topu kaleciye nişanladı. 58'de Necip Uysal, Ahmet İlhan'ı indirince hakem ikinci kez kırmızı kartını çıkar- dı. 64'te Tolgay'ın sert ve şık vuruşunu genç kaleci Abdülaziz çıkardı. 71'de Sivok kornerden gelen topa iyi yükseldi ama kafa vuruşunu Abdülaziz kurtardı. 79'da Erdem'in kullandığı köşe vuruşunda Musa çok iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla eşitliği getirdi: 1-1. 90+6. dakika Cenk Tosun'un golüyle Kartal 3 puanı kaptı.