Hakiki Tosun Paşa

Beşiktaş'ın 90+6'da Cenk'in golüyle zirveye yükselmesi sosyal medyada da birinci gündem maddesi oldu.C enk için de "Hakiki Tosun Paşa" yorumu yapılırken golcü futbolcu, "Sıyırttım gol oldu" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2015 Güncelleme 28 Nisan 2015, 04:24
Hakiki Tosun Paşa

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kardemir Karabükspor önünde 90+5'te Cenk Tosun'un kafa golüyle galip gelirken liderliği yeniden ele geçirdi. 3 hafta önce Fenerbahçe karşısında 1-0 mağlup olarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Siyah- Beyazlı takım bu maçın ardından Başakşehir ile berabere kalırken Kasımpaşa'yı da 5-1 mağlup oldu. Beşiktaş dün de ecel terleri döktüğü maçta Kardemir Karabükspor önünde uzatmada attığı golle galip gelen Beşiktaş böylece 3 hafta sonra zirveye yerleşmiş oldu. Sosyal medya Cenk Tosun'la ilgili paylaşımlar yaparken bunlar içinde en ilginci, "Hakiki Tosun Paşa" ifadesiydi.

CENK TOSUN, "SIYIRTTIM GOL OLDU" DEDİ
Beşiktaş' a galibiyeti getiren golü atan Cenk Tosun maçtan sonra tüylerinin diken diken olduğunu vurgulayarak, "Sosa iyi bir orta kesti. Ben de orada topu çevirmenin zor olduğunu biliyordum. Bu nedenle topu sıyırttım. Top güzel bir yere gitti. Sıyırtmasam olmazdı. Kolay bir maç olmadı. Karabükspor çok güzel oynadı. Yılmaz hocayı da tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

UZATMALARDA LiDERLiK GELDi

Beşiktaş Karabük önünde uzatma dakikalarına sıkıntılı girdi. Eğer maç berabere sonuçlansaydı Siyah-Beyazlılar haftayı 3. sırada bitirecekti.

12 YIL SONRA 61 PUAN

Beşiktaş Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek 28. haftada 61 puana ulaştı. Siyah- Beyazlı takım böylece son 12 sezonun en yüksek puanına ulaşmış oldu. Beşiktaş 28. haftada en son 2002-2003 sezonunda 67 puan toplamıştı.

OSMANLI STADI UĞURLU GELDi

Beşiktaş bu sezon ev sahibi olduğu 5 maçı Ankara Osmanlı Stadı'nda oynadı. Kartal bu 5 maçın 4'ünden galip ayrılırken 1'inde berabere kaldı. Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalan Siyah- Beyazlılar bu statta Sivasspor, Mersin, Karabükspor ve Erciyesspor'u devirmeyi başardı.